Rastislav Búgel Regióny

Poslanec Šipoš si mohol oči vyočiť: Cestu do televízie mu skrížil DIVIAK! VIDEO

Hoci Slovensko posledné dni žije incidentmi ľudí s medveďmi, zabúdať netreba ani na iné zvieratá. Na vlastné oči sa o tom presvedčil aj parlamentný poslanec.

Ilustračný obrázok k článku Poslanec Šipoš si mohol oči vyočiť: Cestu do televízie mu skrížil DIVIAK! VIDEO
Zdroj: Facebook.com/Michal Šipoš

Pred niekoľkými dňami sa predseda poslaneckého klubu hnutia Slovensko vybral do televízie. To však ešte netušil, že ho po ceste čaká poriadne prekvapenie.

Prekvapenie v uliciach Bratislavy

„Včera večer na ceste do tv JOJ,“ napísal Šipoš na sociálnej sieti.

Politik pripojil aj video natočené z auta. Vidno na ňom statného diviaka, ktorý prešiel pred autom krížom cez cestu a ďalej utekal popri plote po chodníku.

V jednom momente sa zviera zastavilo a hľadelo priamo na Šipoša.

Aj v obytných zónach

Diviaky sú v Bratislave dlhodobý problém. Už v januári mestská polícia evidovala častejší výskyt diviakov v obývaných častiach hlavného mesta. Deje sa tak hlavne  v neskorých večerných a nočných hodinách.

MsP Bratislava radí, že v prípade, ak natrafíte na diviaky, zbytočne na seba neupozorňujte, nesnažte sa ich odplašiť sami, nefoťte ich ani nenatáčajte.

„Nehádžte do nich kamene ani iné predmety a nepokúšajte sa prejsť priamo pomedzi stádo. Prejdite radšej na druhú stranu cesty alebo ich obíďte. Psy majte na vôdzke. Ak sa cítite ohrození privolajte bezodkladne hliadku mestskej alebo štátnej polície, ktorá vás dostane do bezpečia,“ dodáva Mestská polícia Bratislava.

Na diviaky upozorňovalo aj bratislavské Nové Mesto. Problematická situácia bola na Kramároch a Kolibe. Upozornenie koncom januára zverejnili aj Mestské lesy v Bratislave.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

👀Včera večer v Bratislave na ceste do tv joj🐗

Posted by Michal Šipoš on Friday, March 15, 2024
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM