han Šport Basketbal

Posledná rozlúčka s legendárnym Bryantom a jeho dcérkou. Ten dátum je magický!

V kalifornskom meste Los Angeles oznámili, kedy a kde dajú posledné zbohom ikonickému basketbalistovi Kobe Bryantovi (†41) a jeho dcére Gianne (†13), ktorí zahynuli pri páde vrtuľníka.

Ilustračný obrázok k článku Posledná rozlúčka s legendárnym Bryantom a jeho dcérkou. Ten dátum je magický!
Zdroj: instagram

Kde inde by sa mala pieta uskutočniť, ak nie v hale Staple Center v Los Angeles, kde sídli basketbalový klub Lakers. Práve za modro-žltý tím z mesta na západnom pobreží USA odohral Kobe celú svoju profesionálnu kariéru v prestížnej NBA. Dokopy to bolo dvadsať rokov! Dátum určili na 24.2.2020. Symbolom je číslo 24, ktoré Bryant nosil na drese a tiež číslo 2, ktoré zase mala v láske jeho dcéra.

Žil, hral aj zomrel v LA

Práve v tomto meste sa rodák z amerického mesta Philadelphia aj natrvalo usadil. Okrem veľkého domu tu mal aj svoju rodinu. Manželku Vanessu a štyri dcéry. Žiaľ, Kobe našiel smrť neďaleko svojho obydlia, keď sa vrtuľník, na ktorého palube bola aj jeho trinásťročná dcérka Gianna a ďalších sedem pasažierov, zrútil v hmle a nikto tragédiu neprežil.

Zronená manželka

„Sme totálne zničení nečakanou smrťou úžasného otca Kobeho a milovanej dcéry Gianny. Neexistujú slová, ktoré by dokázali vyjadriť bolesť. Nevieme, aký bude teraz náš život, nevieme si ho predstaviť bez nich,” uviedla manželka legendy Vanessa Bryantová.

View this post on Instagram

#GirlDad

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM