han Šport Hokej

Prekrásne gesto priateľky zosnulého hokejistu: Navždy ho bude mať pod srdcom! FOTO

Už sú to štyri dni, čo skonal mladý český hokejista Ondřej Buchtela (†20) na zákernú rakovinu srdca. Jeho priateľka Anička sa rozhodla pre nádherné gesto.

Ilustračný obrázok k článku Prekrásne gesto priateľky zosnulého hokejistu: Navždy ho bude mať pod srdcom! FOTO
7
Galéria

Mladá a krásna partnerka Anička stála pri hokejistovi až do poslednej chvíle. Práve ona bola pri ňom v najhorších a najťažších chvíľach, dokonca aj na smrteľnej posteli ho držala za ruku.

Slová plné nehy, lásky a smútku

Šarmantná tmavovláska svojmu drahému pošepkala do ucha niečo krásne, no zároveň aj nepredstaviteľne smutné: „Navždy spolu.“ Buchtela, ktorý zápasil takmer tri mesiace s nádorom na srdci, bol nielen jej partnerom, ale aj náhradným otcom pre sedemročného synčeka, ktorého takisto veľmi miloval.

Plní sľuby

Ondřej naposledy vydýchol v piatok a Anička ešte do poslednej rozlúčky stihla navštíviť tetovacie štúdio. Na ľavý bok si nechala vytetovať holubička s menom jej milovaného priateľa a dňom, kedy sa narodil: „Ondřej, 8.1.1999“. To jej bude pripomínať najväčšiu lásku života, ktorou talentovaný hokejista bezpochyby bol.

Pohreb bude vo štvrtok

Buchtela mal tak pri sebe v posledných chvíľach života nielen svojich rodičov, ale aj Aničku, ktorá si uctila jeho pamiatku aj pred zimným štadiónom. „Si najlepší otec, partner, kamarát a priateľ,“ napísala na Instagram, kde zavesila aj čas a dátum pohrebu. „Posledná rozlúčka s milovaným Ondrom prebehne vo štvrtok 30.07.2020 o dva­nástej hodine v Obradnej sieni Bystřany,“ uviedla.

View this post on Instagram

TY a JÁ, MY 🕊🤍 Nekonečná láska!

A post shared by mother 👦🏽 (@hrbkovaaninka) on

View this post on Instagram

NAVŽDY v našich ❤️ 🕊 Miluju Tě 🤍

A post shared by mother 👦🏽 (@hrbkovaaninka) on

View this post on Instagram

❤️ #couplegoals

A post shared by mother 👦🏽 (@hrbkovaaninka) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM