han Šport Futbal

Prestúpi Škriniar do Anglicka? Je to reálne, ale Tottenham musí pridať milióny

O prípadnom prestupe slovenského futbalového obrancu Milan Škriniara z Interu Miláno do Tottenhamu Hotspur sa má rozhodnúť cez víkend.

Ilustračný obrázok k článku Prestúpi Škriniar do Anglicka? Je to reálne, ale Tottenham musí pridať milióny
Zdroj: Facebook.com/Inter

Oba kluby by si mali podľa talianskeho novinára Fabrizia Romana v sobotu opäť sadnúť za rokovací stôl.

Chce ho uznávaný kouč

Škriniar je pre trénera Spurs Joseho Mourinha údajne jasnou transferovou voľbou, no podľa Sky Sports ponúkol Tottenham v prvotnej ponuke za jeho prestup Interu iba približne polovicu zo žiadanej sumy 60 miliónov eur. Podľa Romana by sa veci pohli ďalej, ak by dal anglický klub na stôl aspoň 50 miliónov a túto sumu by ešte mohli navýšiť zmluvne zakotvené bonusy.

„Bol som informovaný, že cez víkend, pravdepodobne v sobotu, budú Tottenham a Inter opäť rokovať o prestupe Škriniara,“ citoval vo štvrtok Romana britský Daily Express.

Milan tam chce ísť

Podľa talianskych zdrojov sa už mal slovenský reprezentačný obranca vyjadriť, že s prestupom do Premier League súhlasí a preto otázka jeho osobných finančných nárokov v zmluve nebude pri finalizácii prestupu problémom.

Je v tom háčik

Ak však Tottenham výraznejšie nenavýši ponúkanú sumu, transfer sa nezrealizuje, tvrdí Romano. Inter totiž potrebuje peniaze, aby do blížiaceho sa konca prestupového obdobia stihol získať náhradu do stredu obrany.

Škriniar v stredu v ligovej dohrávke na pôde nováčika Beneventa (5:2) nastúpil v súťažnom stretnutí za „čierno-modrých“ prvýkrát od štvrťfinálového duelu Európskej ligy UEFA s Bayerom Leverkusen (10. augusta) a odohral celé stretnutie.

Posted by Inter on Wednesday, September 16, 2020
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM