Hokej

Prezident SZĽH nebude komentovať vzniknutú kauzu: Počká si na Bokrošovu správu

Prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Martin Kohút zatiaľ nebude komentovať kauzu okolo trénera SR 20 Ernesta Bokroša a manažéra Romana Ulehlu. Vyjadrí sa až po tom, čo Bokroš predloží správu Výkonnému výboru SZĽH.

Ilustračný obrázok k článku Prezident SZĽH nebude komentovať vzniknutú kauzu: Počká si na Bokrošovu správu
3
Galéria
Zdroj: TASR

Kohút chce najskôr pozbierať všetky informácie. „Ešte nemám všetky dostačujúce informácie, ktoré potrebujem, aby som zaujal konkrétne stanovisko. Čakám od trénera Bokroša i manažéra Ulehlu kompletnú hodnotiacu správu, ktorú predložia na výkonnom výbore, ktorý bude v polovici januára. Potom k tomu ako zväz zaujmeme oficiálne stanovisko. Vystúpenie nášho výberu po športovej stránke zhodnotil kouč Ernest Bokroš na brífingu po návrate z Kanady. Ja nie som odborník na športovú stránku, ale musím povedať, že nielen ja, ale najmä fanúšikovia isto čakali viac,“ povedal Kohút pre portál hockeyslovakia.sk.

Prezident SZĽH však bude v najbližších dňoch zisťovať, či sú pravdivé tvrdenia hráčov o tom, že v projekte HK Orange 20 si museli prať veci sami a chodiť do nemocnice taxíkom. „Takúto informáciu som doposiaľ nemal, ale budem sa na to pýtať, a overím si to. Pretože podľa mňa má tím do 20 rokov vytvorené také podmienky, ktoré nemajú niektoré extraligové mužstvá.“

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Bokroš sa bude brániť súdnou cestou: Odmietol obvinenia z úplatkárstva
3
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM