han Magazín

Prezidentka sa v Trnave nahodila do červena: Takto si na nej zgustla módna expertka! FOTO

Prezidentka Zuzana Čaputová si vo svete vytvorila imidž štýlovej političky. V stredu vyrazila do trnavských ulíc v červených šatách. Čo na to odborníčka?

Ilustračný obrázok k článku Prezidentka sa v Trnave nahodila do červena: Takto si na nej zgustla módna expertka! FOTO
12
Galéria
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Slovensko už dlho nemalo vo svete takú pozitívnu reklamu, akú nám robí naša hlava štátu. Prezidentka totiž nepúta pozornosť len svojím vyjadrovaním či vystupovaním, ale aj výzorom a vhodne zvolenými outfitmi.

Módny štýl

Nedávno sa v zahraničných médiách objavili fotografie Zuzany Čaputovej s fialovým rúškom. Kvôli nemu si vyslúžila nielen obdiv za vhodný štýl, ale aj zodpovednosť, ktorú všetci ospevovali. Brali to totiž ako ukážku v prístupe politika pri podpore boja proti koronavírusu.

Pestré farby

Prezidentke nerobí žiadny problém, aby si obliekla šaty alebo kostým výraznej farby. V jej šatníku nechýbajú ani také farby ako je fialová, červená, zelená či dokonca ružová. Aj v tomto smere zožala už niekoľko pochvál a už sme stihli zaznamenať, že ju prirovnávajú k britskej kráľovnej Alžbete II.

Pohľad kritickým okom

Naposledy sme Čaputovú mohli vidieť v Trnave, kam ju zaviedli pracovné povinnosti. Počas prechádzky slnkom zaliatych ulíc sa obliekla do červených letných šiat. Ako to zhodnotila módna návrhárka Zarina Šimkovič?

„Pani prezidentka pri svojej návšteve predviedla uvoľnene pôsobiaci outfit zložený z červených bavlnených šiat a bielej kabelky doladenej k bielym lodičkám na strednom opätku, ktoré potlačili jemnú ležérnosť šiat. Červená farba patri jednoznačne k tým výraznejším, no k letným mesiacom bezpochyby patrí. Avšak, kombinácia červená – biela pôsobí mierne staromódne a lodičky telovej farby by takisto stáli za zváženie,“ myslí si módna expertka.

Páči sa vám outfit Zuzany Čaputovej?

View this post on Instagram

Pozdravujem vás z pracovného výjazdu v Trnave a Trnavskom kraji. Mám za sebou rokovania s primátorom Petrom Bročkom a županom Jozefom Viskupičom. Obe stretnutia boli veľmi príjemné. Viaceré témy majú spoločné. Obaja majú záujem budovať nové domovy sociálnych služieb a zvyšovať tak dostupnosť kvalitnej starostlivosti pre seniorov, ktorých v kraji a meste pribúda. Zhodujú sa v tom, že bez pomoci štátu a EÚ to samosprávy nedokážu. Verím, že aj na účel dlhodobej starostlivosti pre všetkých sa nám podarí využiť zdroje z nového balíka eurofondov a balíka obnovy. Pán župan sa mi zmienil aj o probléme v podobe chýbajúceho dobrého dopravného prepojenia zo severu na juh kraja, čoho dôsledkom je, že kamióny jazdia vo veľkých počtoch priamo cez obce po cestách druhej triedy. Verím preto, že dobudovanie tohto prepojenia sa v skorej dobe, po poctivom vyhodnotení situácie, stane aj jednou z priorít štátu. Pána Bročku som sa pýtala aj na plán Trnavy zabojovať o titul Európskeho hlavného mesta kultúry. Páči sa mi, že participatívny proces, ktorý započali, má snahu zadefinovať dlhodobú víziu rozvoja kultúry v meste. Kultúra v Trnave zlákala aj mňa, a preto som ešte pred obedom navštívila aj Galériu Jána Koniarka. Som veľmi rada, že sa mi podarilo stretnúť sa aj s dvoma inšpiratívnymi podnikateľkami, ktoré obe vedú inovatívne firmy aj s ekologickým zameraním. Práve v inováciách, kultúre a ekologickej transformácii totiž vidím príležitosť, a to nielen pre tento kraj. Môj pracovný program pokračuje ďalej v Piešťanoch, kde sa stretnem aj s miestnou komunitou aktívnych seniorov a senioriek. #zuzanacaputova #mojaprezidentka #nasaprezidentka #trnava #region #ludia #deti #seniori #vyjazd #prezidentka #nacestach #kultura #umenie #enviro #slovensko #slovakia

A post shared by Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM