han Politika

Prezidentka toho stihla počas víkendu dosť: SNP, Veľkú Fatru a novú profilovku! FOTO

Posledný augustový víkend stihla slovenská prezidentka Zuzana Čaputová nielen pracovať, ale aj relaxovať. Dokonca ukázala celému svetu novú fotku!

Ilustračný obrázok k článku Prezidentka toho stihla počas víkendu dosť: SNP, Veľkú Fatru a novú profilovku! FOTO
7
Galéria

Celé Slovensko si ešte v sobotu vychutnalo sviatočný deň, kedy sme vzdali hold odvážnym povstalcom, ktorý pridali ruku k dielu a podieľali sa na Slovenskom národnom povstaní (SNP).

Najprv Banská Bystrica

V meste na strednom Slovensku sa v sobotu konali oslavy 76. výročia SNP, na ktorom nemohla chýbať ani Zuzana Čaputová. „Vaša odvaha, odvaha všetkých účastníkov protifašistického povstania, nám, vašim potomkom, nastavuje zrkadlo,“ nechala sa počuť slovenská prezidentka vo svojom príhovore. Potom už vyrazila do kopcov, presnejšie na Veľkú Fatru.

Túra s partnerom

Naša prezidentka je známa tým, že sa netají tým, čo robí v súkromí. Pár hodín po príhovore v Banskej Bystrici sa vydala na túru do spomínaných hôr, kam zobrala aj svojho partnera. „Pozdravujem z Veľkej Fatry. Z kopcov je vždy najlepší nadhľad,“ napísala Zuzana Čaputová na sociálne siete a pridala aj tri fotografie.

Na záver týždňa „čerešnička“

Rodáčka z Pezinka však svoj týždeň neukončila. Popoludní totiž urobila niečo, čo robí každý Slovák, ktorý je aktívny na sociálnych sieťach. Zmenila si profilovú fotku na Facebooku! „Prajem vám všetkým krásny deň,“ poslala jasný odkaz na tejto sociálnej sieti. Následne dostala viac ako 34-tisíc lajkov a aj krásne komentáre. „Málokomu srší z tváre toľko dobra a lásky. Nič lepšie sa Slovensku za posledné roky nemohlo stať, ako získať takúto pani prezidentku,“ stojí napísané v jednom z nich.

Prajem vám všetkým krásny deň. #VasaZuzana #SrdcomSpolu

Posted by Zuzana Čaputová on Sunday, August 30, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM