Krimi

Pri tragickom páde lietadla zomrel člen posádky: Obeťou je SLOVÁK!

Pôvodné informácie tvrdili, že posádku malého lietadla tvorili českí občania.

Ilustračný obrázok k článku Pri tragickom páde lietadla zomrel člen posádky: Obeťou je SLOVÁK!
3
Galéria

V nedeľu 12. júna zasahovali všetky záchranné zložky pri havárii malého športového lietadla. To sa zrútilo do kukuričného poľa v lokalite Nový Gúg (okres Nové Zámky).

Tragické správy

Podľa pôvodných správ mali posádku tvoriť 66 a 57-roční muži z Česka. Zranených previezli do nemocníc v Nitre a v Nových Zámkoch.

„Pacient bol privezený do našej nemocnice vo veľmi vážnom stave s poraneniami, ktoré boli nezlučiteľné so životom a aj napriek obrovskej snahe zdravotníkov sa ho, bohužiaľ, nepodarilo zachrániť,“ cituje slová hovorkyne Fakultnej nemocnice v Nitre Tatiany Kubinec portál tvnoviny.sk.

Prečítajte si tiež

Obeť je zo Slovenska

Denník N s odvolaním na ČTK priniesol nové správy. Obeťou leteckého nešťastia napokon nebol Čech: „Nedeľnú nehodu malého lietadla pri Nových Zámkoch neprežil Slovák, a nie český občan, ako pôvodne informovali záchranári. Hovorkyňa krajského riaditeľstva polície v Nitre uviedla, že obeťou nešťastia je muž z Lučenca. V lietadle cestoval spolu s kolegom z Prahy, ktorý pri nehode utrpel početné poranenia a leží v nemocnici.“

Muž, ktorý nehodu prežil, je na klinike anestéziológie a intenzívnej medicíny. Podľa portálu tvnoviny.sk je v stabilizovanom stave na umelej pľúcnej ventilácii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

FOTO: V okrese Nové Zámky spadlo malé lietadlo, zomrela jedna osoba
3
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM