Barbara Dallosová Správy

Príbeh zo slovenských hraníc zaujal aj Kardashianku: Naša polícia jej posiela ODKAZ

Post slovenskej polície zdieľala Khloe Kardashian, ktorej profil patrí medzi najsledovanejšie na svete. Polícia verí, že zdieľaním to nekončí.

Ilustračný obrázok k článku Príbeh zo slovenských hraníc zaujal aj Kardashianku: Naša polícia jej posiela ODKAZ
6
Galéria

Pred niekoľkými dňami obletel svet príbeh chlapca, ktorý ušiel pred hrôzami vojny na Ukrajine celkom sám. Na slovenských hraniciach sa objavil len s igelitkou v ruke a telefónnym číslom napísaným na ruke. O dojímavom prípade informovali aj zahraničné médiá.

Jedenásťročného chlapca poslala do bezpečia matka, ktorá musela vo vlasti zostať kvôli zlému zdravotnému stavu svojej mamy. Posadila ho na vlak a odvážne dieťa sa vydalo do cudzej zeme.

Prípad opisovala Polícia Slovenskej republiky a jej post zarezonoval aj v celebritnom svete. V príbehu na Instagrame ho preložený do angličtiny zdieľala známa Khloe Kardashian.

Ako vyčíslila naša polícia, jej účet je s viac ako 224 000 000 f­anúšikmi desiaty najsledovanejší na svete. „Za podobné zdieľania sú pritom sadzby okolo milióna dolárov,“ hovoria policajti.

„Veríme, že tento krok pritiahne záujem bohatých jednotlivcov a organizácií, ktoré reálne pomôžu utečencom z Ukrajiny a nezostane to len pri zdieľaných statusoch,“ komentovala publicitu svojho príspevku polícia.

Post slovenskej polície zdieľala Khloe Kardashian
1
Galéria

Viac aktuálnych správ o konflikte na Ukrajine

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM