ELA Zo Slovenska

Prípad zo Slovenska: „Liečiteľ“ z mladíka VYTIAHOL očkovanie, ľudia vďačili Ježišovi, VIDEO

Pred pár dňami sa na Mariánskom námestí v Žiline diali s miernou dávkou irónie „zázraky“. Video, ktoré sa na internete objavilo pred pár dňami, zachytáva čudesné liečiteľské schopnosti muža.

Ilustračný obrázok k článku Prípad zo Slovenska: „Liečiteľ“ z mladíka VYTIAHOL očkovanie, ľudia vďačili Ježišovi, VIDEO
Zdroj: Mojevideo.sk

V nedeľu sa na internete objavilo video, v ktorom neznámy muž v Žiline tvrdí, že z mladíka vytiahne očkovanie. Redakcii Brainee sa podarilo zistiť, že ide o šarlatána a konšpirátora Ladislava, ktorého slepo nasleduje vyše 50-tisíc ľudí. Na bizarnú udalosť upozornil regionálny portál Žilinak.

Odstránil očkovanie

Muž, ktorý si hovorí liečiteľ Ladislav, okoloidúcim ľuďom tvrdil, že z nich odstráni očkovanie. Videozáznam, ktorý zachytáva priebeh kurióznej udalosti, zverejnila na sociálnej sieti svedkyňa.

Video začína tým, že Ladislav sa pýta mladého muža, či môže nasledujúcu hodinu a pol sedieť na lavičke. Keď súhlasí, šarlatán začne zvolávať ľudí z okolia. Nezabudne dodať, že mu na farbe ich pleti nezáleží.

„Zoberiem z neho očkovanie, ale bude mu zle. Odprevadíte ho tam, nech si sadne,“ inštruuje náhodných okoloidúcich, ktorí sa prizerajú. Mladík je najprv neistý a chce zavolať svojej mame, Ladislav ho však ubezpečí, že sa mu nič nestane.

Poďakovanie Ježišovi

„Liečiteľ“ tvrdí, že mužovi môže byť po „liečení“ zle a bude si musieť sadnúť. Napriek tomu chlapca uistí, že je v bezpečí. „Poď, so mnou sa ti nič nestane,“ povie mu a následne mu rozopne bundu, priloží si ruky na jeho telo a masíruje mu hruď. Mladý muž súhlasí, že sa necíti dobre.

Po dokončení procesu chlapca odnesú na lavičku. „Liečiteľ“ ho však upozorní, že nemá zabudnúť poďakovať sa Ježišovi. Svedkom, ktorí celú situáciu sledujú, odkáže, aby po chlapca prišla mama.

Týmto to však nekončí. Na Ladislava a jeho zázračné ruky čakali v zástupe hneď viacerí, ktorí verili jeho uzdravovacím schopnostiam. Stačilo pár čarovných formuliek a dotykov, ktoré pripomínali zábery z filmu Vyháňač diabla, a všetko bolo akoby mávnutím čarovného prútika v poriadku.

Liečiteľ ľudí bozkával, objímal, hladil a upozorňoval ich, aby mu v ničom neklamali. „Uzdravoval“ nielen starších, ale aj deti a tínedžerov. Istá žena po „uzdravení“ tvrdila, že sa cíti ako znovuzrodená a ďalšia pani povedala, že konečne chodí rovno: „Idem rovno. Ďakujem Bohu a vám,“ odvetila babička, ktorá dodala, že pred údajným vyliečením bola „zhrbená ako starý dedo“. Iná žena jeho liečiacej sile verila tak silno, že sa po uzdravení rozplakala.

Kontroverzný samozvaný liečiteľ?

Podľa informácií Brainee ide o kontroverzného liečiteľa Ladislava, ktorý sa vo veľkom prezentuje na sociálnej sieti, kde má svoju veľkú fanúšikovskú základňu.

Pravidelne pridáva videá o tom, ako nepreukázateľne „lieči“ chorých ľudí naprieč Slovenskom, dokonca chodí aj priamo do nemocníc. A niektorí ľudia mu skutočne veria a na jeho schopnosti nedajú dopustiť. Jedna žena napríklad tvrdí, že jej vyliečil cysty na vaječníkoch.

Prečítajte si aj:

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM