han Šport Hokej

PRVÁ DOVOLENKA Gáboríka v úlohe otca: Spánok, pivo, jachta, rozkošná dcérka a nádherná Ivana! FOTO

Oddych ako sa patrí! Hokejista Marián Gáborík sa po prvý raz ako otec dcérky Belly vybral na dovolenku. Spolu s manželkou Ivanou ju trávia na Jadrane.

Ilustračný obrázok k článku PRVÁ DOVOLENKA Gáboríka v úlohe otca: Spánok, pivo, jachta, rozkošná dcérka a nádherná Ivana! FOTO
13
Galéria

Už to budú tri mesiace, čo Marián a Ivana Gáboríkovci privítali medzi sebou dcérku Bellu. No, a netrvalo dlho, kým sa celá rodinka vybrala k moru.

Ako vždy, v Chorvátsku

Marián je známy tým, že počas leta vždy vyrazí na dovolenku do Chorvátska. Jeho destináciou však nie je žiadne konkrétne letovisko, pretože Jadranské more brázdi na lodi. Presnejšie povedané na jachte. Inak tomu nie je ani tento rok, keď je čerstvým otcom. Spoločnosť mu robia jeho dve „baby“. Rozkošná dcérka Bella a krásna manželka Ivana.

Vtipný komentár

Ten napísal Marián na sociálnu sieť, keď spolu s dcérkou čakali na Ivanu, kým si príde plniť „materské“ povinnosti. „Pokým príde Ivanka s mliečnym barom, s Bellou si dávam zatiaľ zázvorové pivo,“ stojí v Gáboríkovom statuse na Instagrame, kde prihodil aj milú fotku, na ktorej je Bella „vo vajíčku“ a hokejista s podozrivým úsmevom a pivom v ruke.

Načapala ho

Na palube Mariína Gáboríka panuje skvelá atmosféra, čo podčiarkla aj tanečníčka Ivana. Tá si neodpustila aj vtipný moment, keď „vymákla“ svojho milovaného manžela v chúlostivej pozícii. Pri spánku! „Hlavne, že tatino zaspal,“ pridala Ivana do príbehu na sociálnej sieti záber Mariána ako je vyvalený na jachte počas jeho siesty.

View this post on Instagram

sea, air and sun

A post shared by ⠀Ivana Gaborik (@iversanns) on

View this post on Instagram

Finally by the water #croatia #boystrip

A post shared by mgaborik12 (@mgaborik12) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM