han Krimi

Rodinná TRAGÉDIA neďaleko slovenských hraníc: Páchateľ mal zabiť troch ľudí, potom seba!

Neopísateľné nešťastie sa odohralo len niekoľko kilometrov od česko-slovenských hraníc. Muž mal chladnokrvne zavraždiť troch členov rodiny svojej priateľky.

Ilustračný obrázok k článku Rodinná TRAGÉDIA neďaleko slovenských hraníc: Páchateľ mal zabiť troch ľudí, potom seba!
Zdroj: Facebook.com/Policie České republiky

Tragédia otriasla celým Českom! Ohavný incident sa udial v noci na nedeľu v Boňkove na Přerovsku. Polícia tam našla štyri mŕtve, vrátane pravdepodobného páchateľa. Informuje o tom Blesk.cz. "Muž v strednom veku zavraždil matku svojej priateľky (†76), jej priateľa (†77) a syna svojej priateľky.

Potom mal zabiť aj sám seba.

„Bola to normálna, moc slušná rodina. Tí chlapci byli vzorní študenti, učili sa na samé jednotky,“ prezradili susedia a poznamenali: „Nespali sme celú noc. Sme z toho úplne nanič. Boli to dobrí susedia. Mali sme dobré vzťahy a mali sme sa radi. Vôbec si nevieme vysvetliť, čo sa tam stalo."

Siedmy priateľ

Podľa slov susedov bol strojcom zla priateľ dcéry majiteľky domu. „Bol to jej asi siedmy priateľ. Podľa toho, čo sme sa dozvedeli, mal zabiť majiteľku domu, jej priateľa a jedného z troch chlapcov,“ dodali susedia. Podľa nich mal napadnúť aj svoju družku, ktorá však mala prežiť a bola odvezená do nemocnice.

Údajne mala zranená žena utekať pre pomoc do krčmy, čo využil jej priateľ na útek. V neďalekých lesoch mal spáchať samovraždu.

"Kriminalisti sa prípadom zaoberajú ako násilným trestným činom. Tragická udalosť si vyžiadala štyri ľudské životy, vrátane podozrivého muža,“ prezradila policajná hovorkyňa Petra Vaňharová a dodala, že skutok vyšetrujú ako vraždu. Polícia o tom píše aj na Twitteri.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Výber z aktuálnych tém:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM