han Šport Futbal

FOTO: Ronaldo má svoju KÓPIU! Pri pohľade na jeho Juniora ostanete v ŠOKU

Akoby mu z oka vypadol! Hviezdny portugalský futbalista Cristiano Ronaldo je otcom Cristiana juniora, ktorý v stredu oslávil desiate narodeniny.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ronaldo má svoju KÓPIU! Pri pohľade na jeho Juniora ostanete v ŠOKU
7
Galéria
Zdroj: instagram

Kto by nepoznal špílmachra talianskeho veľkoklubu Juventusu Turín? Kapitán portugalskej reprezentácie je nielen špičkovým futbalistom, ale aj vzorným otcom.

Narodeniny oslávili účesom

Tá podoba je jednoznačná! A to aj napriek tomu, že matka Cristiana juniora nie je známa. Teda, dajme to na správnu mieru. Ronaldovi prvého syna „vynosila“ náhradná matka, ktorú nikdy Portugalčan nepredstavil pred svetom. To ale nebránilo otcovi a synovi, aby si spolu zahrali futbal a spravili si podobné účesy.

Krásne slová Cristiana

Fotku oboch zavesil Cristiano Ronaldo na Instagram a nechal tam aj srdcervúci text: „Nedokážem uveriť, že môj chlapček má už desať rokov. Neverím, ako ten čas plynie, ale stále som na teba pyšný a veľmi ťa milujem.“

Rodina pokope

Ronaldo má aj ďalšie dve deti s náhradnou matkou, ide o dvojičky Evu a Matea a štvrtého potomka mu už porodila jeho súčasná partnerka Georgina. Tá mu priviedla na svet rozkošnú dcérku Alanu. A aj Georgina sa pridala ku gratulantom. „Tento deň je tvoj, ľúbime ťa, tvoja mama a ocko,“ napísala krásna tmavovláska Cristianovi juniorovi.

View this post on Instagram

Family Bike Ride 🚴🏼👌🏼❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM