Správy Rôzne

Ružinov smúti. Obeť koronavírusu je z tejto mestskej časti

Slovensko má už dve potvrdené obete koronavírusu.

Ilustračný obrázok k článku Ružinov smúti. Obeť koronavírusu je z tejto mestskej časti
Zdroj: Martin Chren FB

K mužovi, ktorého prepustili z nemocnice v Bojniciach a potom zomrel, pribudla ďalšia obeť COVID-19. Ide o 65-ročnú ženu. Bola na pľúcnej ventilácii v Univerzitnej nemocnici, kde bojovala o život. Pani mala aj viacero ďalších zdravotných komplikácii a svoj boj prehrala.

Ružinovčanka

Ako dnes oznámil starosta Ružinova Martin Chren, zosnulá žena bola Ružinovčanka. „Chcem veriť, že dnes je to prvýkrát a naposledy, čo oznamujem takúto smutnú správu. Bohužiaľ, potvrdzujem, že jedna z prvých dvoch oficiálne potvrdených obetí koronavírusu na Slovensku je z Ružinova. Dotýka sa nás o to viac, že ide o rodinného príslušníka človeka, ktorý pracoval pre jednu z našich mestskočastných organizácií. Vyjadrujem úprimnú sústrasť rodine,“ uviedol Martin Chren.

Ostaňte doma

Počas Veľkej noci nás čakajú výrazné obmedzenia pohybu. Je to potrebné, aby sa vírus ďalej nešíril. Starosta preto v súvislosti so smutným prípadom apeluje: „Pre nás ostatných je to veľké memento, že koronavírus je okolo nás a že zvlášť na seniorov musíme dávať veľký pozor. Prosím, vypočujte rady odborníkov a na Veľkú noc zostaňte doma. Radšej jeden rok bez šibačky, než celý život bez našich najbližších,“ uzatvára Martin Chren.

Informačné tabule v Ružinove (koronavírus)
8
Galéria
Zdroj: Martin Chren
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM