Rastislav Búgel Hokej

Rytieri opäť zakopli: Po prehre s Kežmarkom priebežné tretie miesto. FOTO

Nitrianski hokejbalisti pokračujú v sérii nepresvedčivých výkonov. Na domácom ihrisku prehrali s Kežmarkom.

Ilustračný obrázok k článku Rytieri opäť zakopli: Po prehre s Kežmarkom priebežné tretie miesto. FOTO
Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri v ostatnom čase zvládli dôležitý zápas so Skalicou (4:3), no ďalšie pôsobenie v najvyššej súťaži bolo nepresvedčivé. Uplynulý týždeň doma Rytieri podľahli Petržalke 1:8 a ďalšia rana sa opakovala aj v stretnutí s Kežmarkom.

Od začiatku zápasu mali Rytieri viac z hry. Boli to však hostia, ktorí počas presilovej hry pár sekúnd do konca prvého dejstva otvárali skóre (0:1).

Nitrania sa do súpera obuli aj v prostrednej tretine. Hra sa zrýchlila a to malo za následkov aj vyšší počet vylúčených. V 30.minúte sa hostia opäť presadili a viedli už dvojgólovým rozdielom.

V začiatku poslednej tretiny mala Nitra možnosť presilovej hry. Gól Rytieri strelili no ten pre posunutú bránu neplatil. Za úmyselné posunutie brány prišiel Kežmarok o ďalšieho hráča. Nitra však ani túto šancu nevyužila. Rytieri sa dočkali až v 36.minúte zápasu, no to bolo z ich pohľadu všetko (1:2). Naopak Kežmarok ešte neskončil. Do konca zápasu pridali ešte dva presné zásahy a Nitra tak prišla o dôležité body.

HBK Nitrianski Rytieri – MŠK Kežmarok 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri – Kežmarok
30
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM