Barbara Dallosová Správy

Kňaz odrezal mužovi semenník ZAŽIVA! Malo ísť o sexuálnu hru

Zvláštne sexuálne chúťky 35-ročného kňaza majú hrozné následky. Pri sadistických orgiách mal inému mužovi bez umŕtvenia odrezať semenník. Ten leží v nemocnici vo vážnom stave.

Ilustračný obrázok k článku Kňaz odrezal mužovi semenník ZAŽIVA! Malo ísť o sexuálnu hru
Zdroj: unsplash.com

Polícia v susednej Českej republike zatkla kňaza, ktorý mal inému mužovi bez umŕtvenia odrezať semenník. O prípade informovala televízia Joj.

Internetová známosť

Na prípade je šokujúcich viacero detailov. K celému incidentu malo totiž dôjsť pri sadistických sexuálnych hrách. Hrozivé sú tiež následky, zranený muž totiž prišiel do karlovarskej nemocnice až niekoľko dní po tomto „zákroku“ a teraz je vo vážnom stave.

Podľa portálu televízie sa muži zoznámili na internete v skupinách priaznivcov extrémnych sadistických sexuálnych chúťok. Kňaz bol z Pelhřimova a druhý muž z mesta Tři sekery na Chebsku. Po čase sa dohodli na spoločnom stretnutí a 35-ročný kňaz za svojim internetovým priateľom pricestoval.

Zákrok zaživa

„A počas stretnutia došlo počas sexuálnych hier k incidentu. Bez umŕtvenia, bez akýchkoľvek znalostí mal kňaz mužovi odrezať semenníky. Po 9 dňoch neporiadnej operácie prišiel muž s obrovskými bolesťami a zápalom do karlovarskej nemocnice,“ uvádza portál.

Okresný súd v Chebsku potvrdil, že kňaz je obvinený zo spáchania zločinu neoprávneného odobratia tkanív a orgánov. Vyšetrovaný je na slobode pod dohľadom probačného úradníka a v prípade dokázania viny si môže odsedieť osem rokov.

Foto: ilustračné

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova i zo sveta

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM