Webnoviny - Svet

Šechný sa po 13 rokoch vracia do Michaloviec

WEBNOVINY.SK

Richard ŠechnýFoto: SITA/Dušan HeinMICHALOVCE 12. mája (WEBNOVINY) – Skúsený hokejový útočník Richard Šechný sa po trinástich rokoch vracia do Michaloviec, s miestnym klubom HK Dukla podpísal ročnú zmluvu s rovnako dlhou opciou. Tridsaťdeväťročný center už s mužstvom trénuje. Novým kormidelníkom Dukly bude Miroslav Ihnačák, ktorého kontrakt má rovnakú dĺžku ako Šechného. Informoval o tom denník Korzár.

„Rozhodla predovšetkým Rišova snaha vrátiť sa domov. Sme veľmi radi, že sme získali hráča jeho formátu,“ povedal športový riaditeľ michalovského klubu Peter Tirpák. "Iné ponuky boli hlavne z hľadiska cestovania náročné, a keďže sa chcem viac venovať rodine, nemal som nad čím váhať. V pondelok som sa s mužstvom zapojil do prípravy.

Kvitujem prístup viacerých spoluhráčov a takisto sa mi pozdáva tréningová náročnosť nového kormidelníka Miroslava Ihnačáka. Myslím si, že mužstvo bude pripravené na výbornej úrovni," uviedol Richard Šechný, ktorý odohral v extralige 844 duelov, v ktorých zaznamenal 294 gólov.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM