ELA Správy Politika

Shakespeare by ZAPLAKAL: Dojatá Tabák vyznala Matovičovi, že sú ako Rómeo a Júlia...VIDEO

To, že je poslankyňa Romana Tabák svojím spôsobom prejavu Andrej Danko v sukni, sa hovorí nejaký ten čas. Bývalá tenistka toho veľa ako zákonodarca nepredviedla, za to v teatrálnosti nemá konkurenciu.

Ilustračný obrázok k článku Shakespeare by ZAPLAKAL: Dojatá Tabák vyznala Matovičovi, že sú ako Rómeo a Júlia...VIDEO
Zdroj: Reprofoto/NRSR

Kríza-nekríza, zábava musí byť. Za poslanecký plat, ktorý v roku 2022 môže dosiahnuť aj 5 000 eur, by občan očakával odborné riadene štátu a spravovanie financií. V prípade extenistky Romany Tabák je výpočet toho, čo pre občanov a krajinu urobila, chudobný.

Majsterka trapasov

Poslankyňa Sme rodina sa za celé obdobie prezentuje iba trapasmi a absurdnými výrokmi či konaním. Keď sa o nej píše, tak len o tom, čo zase domrvila či kde sa strápnila.

Tabák je častým terčom posmeškov na sociálnej sieti a satirickej stránke Zomri, ktorú si aj od rozčúlenia zablokovala. Kúpala sa v chránenom horskom potoku, kvety so sviečkou pre Milana Lasicu položila ku smetiaku, nevedela ani Otčenáš, ktorý sa rozhodla recitovať v parlamente.

Och, Rómeo…

Najnovšie sa Tabák preniesla kamsi do príbehu o Rómeovi a Júlie z pera Williama Shakespeara. Aspoň tak to vyzeralo nedávno, keď za rečníckym pultom stál minister financií Igor Matovič (OĽANO) a v rámci hodiny otázok mal odpovedať na položené otázky.

Po tom, ako reagoval na príspevok práve od Romany Tabák, sa Kollárova poslankyňa ešte prihlásila, že má pre neho doplňujúcu otázku. A ďalší trapas bol na svete.

Najskôr mala problém s mikrofónom, na čo jej Matovič zašepkal: „Trojku musíš stlačiť.“ Po niekoľkých sekundách ticha sa technické zariadenie rozbehlo a poslankyňa predniesla svoju doplňujúcu otázku.

„A ináč, cítim sa ako Rómeo a Júlia, že z balkóna mi básne čítate,“ povedala s vážnosťou v hlase Tabák, pri ktorej stratil na chvíľu reč aj Igor Matovič. „A cítite sa teraz za Rómea alebo Júliu?,“ spýtal sa, no po jej odpovedi nevedel prestať smiať sa.

Pozvánka do divadla (Zomri fjučrimg Adrian)

Posted by Zomri on Friday, October 21, 2022

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM