han Šport Ostatné športy

Zronená Shiffrinová ukázala fotku s otcom! Do neba mu poslala srdcervúci odkaz

Žiaľ za milovanou osobou len tak neprejde. Americká lyžiarka Mikaela Shiffrinová sa pomaly spamätáva zo smrti otca. Dôkazom je aj jej posledný príspevok na instagrame.

Ilustračný obrázok k článku Zronená Shiffrinová ukázala fotku s otcom! Do neba mu poslala srdcervúci odkaz
Zdroj: instagram

Momentálne sa síce ženské vrcholové lyžovanie sústredí na preteky vo švajčiarskom stredisku Crans Montana, no líderka Svetového poháru je stále doma v USA. Jej otec Jeff Shiffrin totiž nečakane zomrel druhý februárový deň.

Vracia sa do tréningu

Mikaela, inak suverénka posledných rokov na svetových podujatiach v alpskom lyžovaní, okamžite prerušila preteky aj tréningy. Podľa najnovších správ spoza veľkej mláky však už začala znovu trénovať. Od tragického momentu totiž s okamžitou platnosťou skončila sezónu. Či sa však vráti, je otázne. Údajne má prísť do nemeckého mesta Ofterschwang, kde sa pôjde slalom a obrovský slalom (7. a 8. marca).

Dala o sebe vedieť

Pre 24-ročnú lyžiarku bolo úmrtie otca šokom a dovtedy vysmiata blondínka sa utiahla domov, ktorý je v americkom štáte Colorado. Po dlhých dňoch žiaľu sa však Shiffrinová znovu ozvala na sociálnych sieťach, kde „zavesila“ fotku, na ktorej je ako malé dievčatko po boku otca Jeffa. A čo ku snímku napísala, je srdcervúce. „Bez dychu som zostala a dúfam, že niekedy budem znovu dýchať,“ vrúcne napísala Mikaela.

Shiffrinovej otec
5
Galéria
Zdroj: instagram
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM