Regióny

Silvestrovský ohňostroj v Humennom: Týmto má patriť medzi naj na Slovensku!

Chystáte sa počas silvestrovskej noci na humenské námestie? Ani tento rok tu nebude na prelome rokov chýbať silvestrovský respektíve novoročný ohňostroj. Prečítajte si bližšie info zamerané práve na túto minimálne 12 minútovú šou.

Ilustračný obrázok k článku Silvestrovský ohňostroj v Humennom: Týmto má patriť medzi naj na Slovensku!
Zdroj: TASR

Silvestrovský program na Námestí slobody v Humennom sa uskutoční tradične pred Domom kultúry a jeho začiatok je naplánovaný na 22:00. Odštartuje to DJ Gabriello a od 23:00 sa už môžete tešiť na hviezdnu slovenskú kapelu Iné Kafe. Po tomto hodinovom mini koncerte bude nasledovať silvestrovský ohňostroj.

„Slávnostný silvestrovský a novoročný ohňostroj bude trvať minimálne 12 minút. Realizovať ho bude firma Peter Jaroš, ktorá ponúkla vo verejnom obstarávaní najnižšiu sumu 2900 eur,“ uviedol pre Humenné 24 Kamil Kobak z tlačového referátu Mestského úradu v Humennom a dodal, že v porovnaní s minulým rokom mesto ušetrilo finančné prostriedky vo výške 85 eur.

„Nový rok 2016 sa tak tradične začne jedným z najdlhšie trvajúcich ohňostrojov na Slovensku,“ poznamenal ešte K. Kobak na margo ohňostroja, po ktorom bude Humenčanov zabávať kapela S.P.L.N..

Môže vás zaujímať:

Silvester 2014

Silvestrovská noc v Humennom na VIDEU: Pozrite si prelom rokov v jednej minúte!

Silvester 2013

PRVÉ ZÁBERY! Silvestrovská noc v Humennom: Tublatanka + ohňostroj

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM