Monika Hanigovská Lifestyle

Sirtfood diéta je HITOM: Má na svedomí aj štíhlu postavičku krásnej Adele?

Počas tejto diéty si môžete bez výčitiek dopriať aj zakázané potraviny, akými sú čokoláda či víno.

Ilustračný obrázok k článku Sirtfood diéta je HITOM: Má na svedomí aj štíhlu postavičku krásnej Adele?
15
Galéria

Známa a obľúbená speváčka Adele už roky púta pozornosť svojím nezameniteľným hlasom, no v poslednom období oveľa viac vzhľadom. Umelkyňa prešla veľkou fyzickou premenou, a je o niekoľko desiatok kíl ľahšia.

Chudnutie, ktoré je IN

Talentovaná 33-ročná speváčka a držiteľka prestížnej ceny Grammy na verejnosti žiari a rozdáva úsmevy na všetky strany. Aj keď to speváčka nikdy verejne nepotvrdila, jej nová premena sa často spája s diétou, ktorá je naprieč svetom stále populárnejšia.

Informuje o tom napríklad GoodtoKnow na svojom webe. „Predpokladá sa, že za Adeliným neuveriteľným úbytkom hmotnosti stojí sirtfood diéta. Tá je tu už nejaký čas, ale nedávno sa preslávila, pretože hviezda podľa nej údajne dodržiavala plán na zníženie hmotnosti.“

Takúto spojitosť so známou hviezdou a špecifickým stravovaním nájdeme aj v niektorých ďalších médiách. Nech je to tak či onak, pozrite sa na diétu, ktorá sa stala veľkým hitom.

Jej plusy

„Je možno o niečo menej známa ako ketogénna diéta,“ vysvetľuje klinická nutričná špecialistka Suzie Sawyer, ale „má vysoký obsah polyfenolov, ktoré sú bohaté na antioxidanty.“

Kaloricky kontrolovaná diéta sľubuje nielen zníženie telesnej hmotnosti, ale podľa jej zostavovateľov znižuje zápal v ľudskom tele, predlžuje život a môže zapnúť „gén chudnutia“.

Ako schudnúť až 3 kilá počas jediného týždňa? Dočítate sa na 2. strane.

Vyskúšate sirtfood diétu?

áno 54.3%
nie 45.7%
FOTO:  Toto sú najlepšie sirtfood potraviny
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM