TOS Správy Rôzne

Slovákov zaujala WHISKY za 26-tisíc, akú zhabala polícia: Začali ju vo veľkom vyhľadávať!

Niektorí zrejme nemôžu uveriť, že toľko môže stáť jedna fľaša škótskej whisky. Faktom však je, že to je ešte nič oproti tým najdrahším na svete. Ktoré to sú?

Ilustračný obrázok k článku Slovákov zaujala WHISKY za 26-tisíc, akú zhabala polícia: Začali ju vo veľkom vyhľadávať!
Zdroj: Unsplash.com

Predražené zákazky pre Vojenské spravodajstvo spôsobili škodu najmenej za 74 miliónov eur. Na utorkovej tlačovke to uviedol policajný šéf Štefan Hamran a táto správa sa stala na Slovensku témou dňa.

Zaistená whisky

Hamran ďalej upozornil, že pri policajných zásahoch bolo zaistených niekoľko nehnuteľností, finančné hotovosti v miliónových sumách, obchodné podiely, ale napríklad aj fľaša limitovanej série škótskej whisky v hodnote 26-tisíc eur. Viac sa dočítate tu.

Niektorí zrejme neverili vlastným ušiam, že fľaša destilátu za takúto cenu vôbec existuje a tak sa začala u nás vo veľkom vyhľadávať. Svedčí o tom fakt, že na Googli vám pri slove whisky vyhľadávač nastavený na našu lokalitu po novom ponúka výraz „whisky za 26 tisíc“. A táto whisky sa stala tiež predmetom viacerých diskusií.

Fľaša alkoholu v závratnej hodnote, ktorá sa našla na Slovensku, je stále nič oproti alkoholickým klenotom vo svete. Ceny niektorých fliaš sú doslova astronomické.

Aké sú aktuálne najdrahšie škótske whisky na svete? Článok pokračuje na druhej strane.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM