Správy

Slovenka v rukách švajčiarskej polície. Môže za zmiznutie nezvestného dôchodcu?

Gino Bornhauser sa stratil pred vyše mesiacom po návšteve lekára. Z jeho zmiznutia je podozrivá mladá žena zo Slovenska, ktorá sa medzi susedmi netešila dobrej povesti.

Ilustračný obrázok k článku Slovenka v rukách švajčiarskej polície. Môže za zmiznutie nezvestného dôchodcu?
Zdroj: internet

Mladá žena so slovenským pasom skončila v rukách švajčiarskej polície. Dôvodom je podozrenie, že spolu s brazílskym manželom môžu za zmiznutie 67-ročného dôchodcu Gina Bornhausera. Informáciu priniesol portál denníka Blick. Gino Bornhauser je nezvestný odvtedy, čo sa pred šiestimi týždňami nevrátil domov od lekára. Polícia spustila rozsiahle pátranie, počas ktorého sa podarilo nájsť iba jeho vyhorené auto – stálo v obci Lottstetten na nemeckej strane hranice. Po dôchodcovi sa zľahla zem.

Polícia predpokladá, že ide o násilný čin. Vychádza z výpovedí svedkov, ktorí videli, ako sa dôchodca háda s manželom 33-ročnej Slovenky A. R. – 34-ročným Brazílčanom L. R.

Mohlo by vás zaujímať aj: Svet o Slovensku: Vraj musela pašovať kokaín, aby jej syn mohol chodiť do školy

Starý pán býval v minulosti v susedstve brazílsko-slovenského páru. Všetci žili v obytnom dome vo švajčiarskom mestečku Rafz pri hraniciach s Nemeckom. Gino Bornhauser sa pred časom presťahoval do neďalekoho mesta Eglisau, nepohodlných susedov sa však zrejme celkom nezbavil.

Ostatní susedia opísali manželov ako konfliktných. „Každý deň veľmi hlasno hádali a mali spory so všetkými susedmi,“ citoval Blick.

Svojrázni manželia vychovávali tri deti, ktoré po ich zadržaní skončili v rukách sociálnych úradov.

Čítajte aj: Sudca rozhodol: Modelka Mária Kukučová skončí v base na 15,5 roka a bude platiť

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM