Jakub Forgács Magazín

Slovensko v HITE od MARVELU: Hviezdy svetoznámeho SERIÁLU nás chcú BOMBARDOVAŤ

Keď sa Slovensko spomenie v známych filmoch či seriáloch, býva to česť. Tentoraz nás však tvorcovia mali asi poriadne v zuboch.

Ilustračný obrázok k článku Slovensko v HITE od MARVELU: Hviezdy svetoznámeho SERIÁLU nás chcú BOMBARDOVAŤ
Zdroj: Instagram.com/secretinvasion

V júni sme sa dočkali nového seriálu od Marvelu. Tajná Invázia (Secret Invasion) si razom získala mnohých fanúšikov. Tých zaiste prekvapilo, že v druhej časti šesťdielnej série sa spomína aj Slovensko.

Známe tváre

Hlavnou hviezdou seriálu je Samuel L. Jackson, ktorý sa v Marvel filmoch o superhrdinoch preslávil úlohou Nicka Furyho. V novom seriáli sa snaží zabrániť blížiacej sa mimozemskej (skrullskej) invázii a zachrániť ľudstvo. Okrem neho je známou postavou aj plukovník James „Rhodey“ Rhodes, ktorého stvárnil herec Don Cheadle.

Zbombarduj Slovensko!

Práve Rhodey sa v polovici druhej časti objaví na mimoriadnom bezpečnostnom samite v Londýne.

Počas Rhodeyho príhovoru vidno blondínku, zástupkyňu zo Slovenska, ako sa jej nepozdáva jeho reč. Rhodey vtedy potichu zašepká: „Ak Slovensko ešte raz prevráti očami, nasadím si oblek a úsmev ju prejde.“ V anglickej verzii seriálu však namiesto úsmevu spomína bombardovanie.

To je však neskôr napravené pri telefonickom rozhovore, v ktorom Fury hovorí: „Znieš frustrovane. Čo sa deje? Chorvátsko ťa jeduje?“ „Slovensko,“ reaguje Rhodey, na čo mu Fury odpovedá: „Tak ho zbombarduj.“

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: YouTube.com
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM