han Šport Futbal

Slovenský futbalista vytiahol vtip veľkého kalibru: Haraslín sa doma hral na BAYWATCH!

Kto by ten seriál nepoznal?! Výnimkou nie je ani mladý slovenský futbalista talianskeho klubu Sassuolo Lukáš Haraslín, ktorý sa na záchrancu zahral.

Ilustračný obrázok k článku Slovenský futbalista vytiahol vtip veľkého kalibru: Haraslín sa doma hral na BAYWATCH!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk , instagram

Čo už má robiť v tej karanténe, no nie?

Príliš toho nenahral

Pre 23-ročného slovenského reprezentanta bol prechod z Poľska do Talianska veľkou vecou, aj keď išlo len o hosťovanie. Predsa len, veď v talianskej Serie A si len tak hocikto spod Tatier „nepinkne“. Lenže, vypuknutie pandémie COVID-19 mu prekazilo plány a nádejný hráč toho zatiaľ za Sassuolo veľa nestihol odohrať.

Karanténa podľa neho

V týchto dňoch, keď všade vo svete zúri koronavírus, si ľudia v nútenej karanténe hľadajú rôzne druhy zábavy. Vynašiel sa aj Lukáš, ktorý už na sociálnej sieti stihol zverejniť pár vtipných videí. Teraz však vyrazil viacerým dych. Je z neho totiž plavčík v pobrežnej hliadke.

Trik ako byť v Baywatchi

Haraslín si doma spravil oceán, podobný tomu v Kalifornii, kde známy plavčík David Hasselhoff spoločne s krásnou Pamelou Anderson, zachraňovali čo sa len dalo. Lukáš však v karanténe v Taliansku využil trik s videom. Ale, hlavičkou do „akože“ vody, pobavil všetkých.

View this post on Instagram

#Baywatch2020 ☀️🌊

A post shared by Lukáš Haraslín Official 🇸🇰 (@lukasharaslin27) on

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM