TOS Ona

Šokujúce priznanie krásnej influencerky: O vlastného muža sa rada delí s ďalšími ženami!

Influencerka šokovala svojich fanúšikov. Prezradila, že sa o svojho manžela rada delí s inými ženami a to nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce priznanie krásnej influencerky: O vlastného muža sa rada delí s ďalšími ženami!
Zdroj: Instagram.com/honeyybrooksvip

Austrálska influencerka Honey Brooks navyše na svojom Instagrame uviedla, že je tým posadnutá a pre svojho manžela dokonca sama hľadá sexuálne partnerky. Len tento rok mu našla 20 ďalších žien!

Tvrdí, že jej sexuálny život je lepší ako kedykoľvek predtým, odkedy umožnila manželovi spať s inými ženami. „Keby ste mi pred 12 mesiacmi povedali, že sa budem deliť o svojho manžela s viacerými ženami, neverila by som tomu,“ uviedla kráska.

Pripája sa

Influencerka neprezradila, ako dlho je vydatá, no prezradila, že vždy sa pripojila, keď mal manžel v posteli inú.

„Vtipné na tom je, že ja som tá, ktorá je posadnutá. Som si celkom istá, že sa mi tie dievčatá páčia viac ako môjmu manželovi,“ šokuje ďalej.

A aby toho nebolo málo, priznala aj to, že si s manželom často nahrávajú tieto svoje erotické zážitky, aby neskôr mohli spomínať.

Skorý rozvod?

Jej priznania spustili na internete búrku. „Pamätáte si časy, kedy svadba a manželstvo naozaj niečo znamenali?“ napísal jeden z užívateľov.

„Nezabudnite si o rok pozrieť jej videá ako čerstvo rozvedenej," predvída ďalšia a mnohí s tým, že takéto manželstvo nemôže prežiť, súhlasia.

Honey v novom videu zareagovala, že berie tieto názory, ale ona sa netrápi, keďže nič nie je v živote isté. Poznamenala, že obaja sú šťastní a rozviesť by sa mohli z mnohých iných dôvodov.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM