Zo Slovenska

Šokujúci útok na Daniela Lipšica. Maskovaní muži ho napadli vodnými pištoľami

Exposlanec Daniel Lipšic zažil nepríjemný incident. Napadli ho zamaskovaní muži s vodnými pištoľami.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci útok na Daniela Lipšica. Maskovaní muži ho napadli vodnými pištoľami
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Bývalý minister vnútra a poslanec NRSR Daniel Lipšic napísal o nepríjemnom incidente na svojom facebookovom profile. Stal sa v bežný pracovný deň, keď bol zaniesť syna do škôlky.

„Keď som vychádzal zo škôlky, stála pred vchodom skupina mamičiek, ktoré mi povedali, že pred škôlkou je nejaká skupina zamaskovaných mužov. Nevenoval som tomu pozornosť a išiel som do práce,“ napísal Lipšic na sociálnej sieti.

Muži s „pištoľami“

Po chvíli však zacítil, ako mu niekto strieka vodu na chrbát. „Keď som sa otočil, tak za mnou boli štyria zamaskovaní muži s vodnými pištoľami, z ktorých jeden "hrdinskú akciu“ nahrával na mobil a hovoril, že to je odveta za „vodné delo“. Keď som sa otočil a následne sa za nimi rozbehol, tak títo štyria zamaskovaní „hrdinovia“ vzali nohy na plecia a utiekli," opísal incident Lipšic.

Kto boli štyria zamaskovaní muži politik netuší. Nechce však, aby do problémov zaťahovali jeho rodinu. „Neviem, ktorý mafián alebo gangster týchto štyroch lúzrov zaplatil. Ale chcem ho/ich vyzvať na jedno – ak chcete, tak si ma počkajte kdekoľvek, ale nie pred školou alebo škôlkou mojich detí. Moju rodinu z našich sporov vynechajte.“

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM