TOS Lifestyle

Spevák hitu Despacito šokujúco ukončil kariéru! Fanúšikom vysvetlil, že chce žiť pre Ježiša

"Nehanbím sa povedať celému svetu, že Kristus žije vo mne a že budem žiť pre neho," uviedol na svojom poslednom koncerte spevák, ktorého preslávil hit Despacito.

Ilustračný obrázok k článku Spevák hitu Despacito šokujúco ukončil kariéru! Fanúšikom vysvetlil, že chce žiť pre Ježiša
Zdroj: Youtube.com/Luis Fonsi

Spevák a reper známy ako Daddy Yankee, korého preslávil hit Despacito, v týchto dňoch oficiálne ukončil svoju kariéru. Na poslednom koncerte oznámil, že má v úmysle zasvätiť svoj život viere.

Daddy Yankee je jedným z najpopulárnejších interpretov na YouTube. Pochváliť sa tiež môže predajom viac ako 17 miliónov albumov.

Emotívny prejav

Na spomínanom poslednom koncerte, ktorý sa konal prednedávnom v Portoriku, vysvetlil fanúšikom, že napriek svojim hudobným úspechom sa stále cítil nenaplnený.

„Žiť úspešný život nie je to isté ako žiť zmysluplný život,“ uviedol počas emotívneho prejavu, ktorý nahral aj na svoj instagramový profil.

Hovoril o tom, či je dobré, ak si niekto získa celý svet, ale stratí svoju dušu. "Niekto bol schopný vyplniť tú prázdnotu. Preto sa dnes večer nehanbím povedať celému svetu, že Kristus žije vo mne a ja budem žiť pre neho,“ povedal.

Despacito zlámal všetky rekordy

Skladba Despacito z roku 2017, na ktorej spolupracoval s Luisom Fonsim, je považovaná za jeden z najväčších hitov všetkých čias. Klip bol len nedávno zosadený z pozície najsledovanejšieho videa histórie na populárnej platforme Youtube.

Luis Fonsi je špecialista hlavne na slaďáky a hovorí sa, že práve Daddy Yankee dodal pesničke ten povestný šmrnc.

Daddy Yankee je, resp. bol protagonistom štýlu reggaeton, ktorý kombinuje reggae, dancehall, hip hop a tradičnú hudbu Latinskej Ameriky. Ďalšou jeho známou skladbou je hit Gasolina.

Teraz sa však rozhodol začať novú kapitolu svojho života. Vracia sa tiež k svojmu pôvodnému menu, ktoré znie Ramón Ayala Rodríguez.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM