han Šport Tenis

Športové hviezdy a novinári si to ROZDALI v tenise: Najviac zaujala dcéra Jána Lašáka! FOTO

Pred víkendom sa uskutočnil mediálny tenisový turnaj v Trnave, na ktorom sa zúčastnili športové hviezdy s novinármi. Na kurtoch sa bolo na čo pozerať!

Ilustračný obrázok k článku Športové hviezdy a novinári si to ROZDALI v tenise: Najviac zaujala dcéra Jána Lašáka! FOTO
38
Galéria

Už niekoľko rokov je peknou tradíciou spojenie športových redaktorov so samotnými športovcami na tenisovom turnaji. Ten nesie názov EMPIRE Media Tennis Cup 2023, ktorý sa konal aj tento rok v Trnave.

Hviezdy a mladíci

Čaro turnaja je v tom, že sa spolu vo štvorhrách predstaví vždy jeden zástupca médií a športovej obce. Tentoraz na podujatie prišli bývalé futbalové hviezdy Ján Mucha, Miroslav Karhan, Ján Ďurica, či majster sveta z roku 2002 v hokeji Jozef Stümpel. Nechýbali však ani mladé nádeje a súčasní hokejoví reprezentanti ako Martin Chromiak, Adam Sýkora, Samuel Kňažko či Šimon Latkóczy.

Svoje tenisové umenie došli ukázať aj ďalší hokejisti zvučných mien ako kanonieri Tomáš Záborský, Miloš Bubela či Šimon Petráš.

Najviac pohľadov však smerovalo na 17-ročnú Lilly Lašákovú, dcéru bývalého hokejového brankára Jána Lašáka. Tá totiž vyrástla do krásnej ženy, ale aj tenistky, čo predviedla aj na kurtoch.

„Žiaľ, tenis som začala hrať neskôr a teraz som ho nehrala vyše roka, pretože som mala operáciu kolena. Chcem s ním ďalej pokračovať, ale aktuálne sa venujem aj foteniu a modelingu,“ prezradila Lilly.

Výsledky na takýchto turnajoch nebývajú až také dôležité, ale víťazom sa stal bývalý reprezentačný futbalový brankár Ján Mucha.

Na turnaji sa predstavil aj redaktor Dnes24.sk Milan Hanzel, ktorému robil partnera v štvorhre mladý hokejový gólman Šimon Latkóczy, no po troch prehrách v skupine sa do bojov o popredné umiestnenia nedostali.

KLIKNITE aj na tieto články:

Mediálny tenisový turnaj v Trnave
38
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM