han Šport Basketbal

Srdcervúci odkaz Bryantovej manželky do neba: Krásne narodeniny dievčatko moje...

Už tri mesiace prešli od havárie vrtuľníka v Kalifornii, pri ktorej zahynul basketbalista Kobe Bryant aj s dcérou Giannou. Tá by mala štrnásť rokov...

Ilustračný obrázok k článku Srdcervúci odkaz Bryantovej manželky do neba: Krásne narodeniny dievčatko moje...
Zdroj: instagram

Bol koniec januára tohto roku, keď svet ochromila správa o smrti hviezdneho hráča NBA. Ten zahynul pri ceste domov v helikoptére aj s ďalšími ľuďmi. Na palube bola aj jeho dcéra Gianna.

Oslávila by štrnásť rokov

Usmievavá Gianna, ktorá sa vydala po stopách otca a tiež hrala basketbal, by 1. mája mala oslavu. Presne v tento deň by totiž oslavovala štrnáste narodeniny. Pri tejto príležitosti jej poslala do neba dojímavý odkaz jej mama Vanessa.

Nádherné vyznanie

„Krásne 14. narodeniny moje milé dievčatko, Gianna. Mama ťa miluje viac ako môžem ukázať. Si súčasťou mojej duše a tak veľmi mi každý deň chýbaš. Kiež by som sa zobudila a mala ťa znovu pri sebe… Chýba mi tvoj úsmev, tvoje objatie, tvoj smiech. Chýba mi všetko s tebou, Gigi. Veľmi ťa milujem!“ napísala Vanessa Bryantová na svoj instagram.

Ďalší odkaz

Zronená manželka a matka v jednej osobe krátko po prvom statuse pridala na sociálnu sieť ešte jeden. Presnejšie išlo o galériu obrázkov, na ktorých je červený náramok s menom jej dcéry a srdcom. „Červená znamená lásku a život. Ak si chcete pripomenúť jej narodeniny, môžete a ukážte to,“ vysvetlila Vanessa a vyzvala každého, kto má záujem o uctenie si pamiatky Gianny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM