han Šport Ostatné športy

Slovenskú fitness scénu zasiahla tragédia: Populárny tréner zomrel počas lekcie!

Sociálne siete zaplavili smútočné statusy, v ktorých ľudia spomínajú na fitness trénera Milan Adamku (†45). Ten nečakane skonal v pondelok.

Ilustračný obrázok k článku Slovenskú fitness scénu zasiahla tragédia: Populárny tréner zomrel počas lekcie!
3
Galéria
Zdroj: facebook/Milan Adamka

V hlavnom meste bol večne usmiaty Milan mimoriadne obľúbený. O to viac zostali jeho priatelia, známi či klienti šokovaní tým, čo sa udialo v pondelok.

Zomrel pri tom, čo miloval

Kvôli pandémii koronavírusu sú posilňovne, tanečné štúdiá alebo iné prevádzky ponúkajúce rôzne cvičenia, už niekoľko týždňov zavreté. Preto sa cvičí doma, čo tréneri, a medzi nimi aj Milan Adamka, využili na to, aby svojim klientom ponúkli služby online. Ako uviedol portál pluska.sk, práve pri takejto hodine našiel smrť spomínaný Milan.

Šok v priamom prenose

Ako sme už spomenuli, k nešťastiu prišlo v pondelok počas online tréningu. Skúsený a populárny fitness kouč mal náhle odpadnúť po tom, čo mu prišlo zle. Žiaľ, štyridsaťpäťročný Milan sa už neprebral a zomrel.

Rozlúčka cvičením

Keďže bol Adamka obľúbeným trénerom a mal množstvo priateľov, sociálne siete okamžite zasiahla vlna smutných príspevkov. Jeho zdrvená priateľka Ena Buzinkay sa na facebooku poďakovala za veľkú podporu v ťažkých chvíľach a poprosila všetkých, ktorí si chceli uctiť pamiatku jej milovaného partnera na poslednej rozlúčke, aby tak urobili prostredníctvom cvičenie. „Ďakujem vám z celého srdca za podporu. Neexistujú slová, ktorými by som vám vyjadrila svoju vďačnosť za vašu ochotu, čas a úsilie, ktoré ste vynaložili a stále vynakladáte, aby ste mi pomohli. Prosím, rozlúčte sa s Milankom dnes o 11.00 pohybom a myšlienkami na neho. Pripojte sa na MOVE academy a zacvičte si symbolických päť minút na jeho pamiatku,“ napísala na facebook.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM