han Šport Hokej

Stačil jeden nakazený a do karantény idú VŠETCI! Ďalší extraligový tím je mimo hry

Hokejisti Liptovského Mikuláša si pár dní dajú pohov. V kabíne sa "našiel" jeden pozitívny prípad koronavírusu a všetci v mužskom tíme išli do karantény.

Ilustračný obrázok k článku Stačil jeden nakazený a do karantény idú VŠETCI! Ďalší extraligový tím je mimo hry
Zdroj: TASR/František Iván

Neodohrajú tak v pôvodných termínoch zápasy vo Zvolene (9.10.) a v Nových Zámkoch (11.10.).

Žiadny tréning

Mikuláš zároveň prerušil tréningový proces minimálne do 9. októbra. „V mužstve sa totiž objavil pozitívny prípad na COVID-19. Ide o jednu osobu, ktorá je už samozrejme tak ako celé mužstvo v domácej karanténe. K celej veci sme samozrejme pristúpili zodpovedne a komunikujeme už s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Liptovskom Mikuláši. Po spoločnom otestovaní celého mužstva pevne veríme, že sa ďalší prípad neobjaví a budeme môcť pokračovať v tréningovom a zápasovom procese. Nateraz ostáva jasné, že plánované zápasy 9. októbra vo Zvolene a 11. októbra v Nových Zámkoch v týchto termínoch neodohráme,“ uvádza sa na oficiálnej stránke klubu.

Štvrtí v rade

Ide už o štvrtý klub Tipos extraligy, v ktorom zaznamenali pozitívny test na nový koronavírus. Už predtým ich hlásili Nové Zámky, Košice i maďarský účastník z Miškovca. Mikuláš odohral v novej sezóne zatiaľ iba jeden duel, keď v piatok prehral na ľade Detvy 3:5.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM