han Magazín

Štátna LOTÉRIA má nových šťastlivcov: PIATI očkovaní sú bohatší o desaťtisíc! FOTO

Kto sa stal výhercom v očkovacej lotérii? Samozrejme, že aj v stredu (20.10.) sa na RTVS žrebovalo. Na koho sa usmialo šťastie?

Ilustračný obrázok k článku Štátna LOTÉRIA má nových šťastlivcov: PIATI očkovaní sú bohatší o desaťtisíc! FOTO
Zdroj: Reprofoto RTVS

Šou Byť zdravý je výhra vysiela RTVS v priamom prenose síce v sobotu večer o 20.30, no aj počas pracovného týždňa sa výhry ujdú niekoľkým vylosovaným.

Samozrejme, tie najväčšie výhry prinášala očkovacia lotéria v sobotu, ale aj iné dni sa žrebujú výhercovia. Ide o nižšie čiastky, ale čo ak sa vám pošťastilo vyhrať?

Kto vyhral?

Od polovice augusta na Slovensku prebieha očkovacia lotéria, ktorá patrí pod ministerstvo financií. Práve tento rezort vyčlenil na šou viac ako 21 miliónov eur.

Včera, teda v stredu (20.10.), vyhrali spomínaných 10-tisíc títo šťastlivci: pani Silvia – Šahy, pán Ján – Starý Hrádok, pán Tomáš – Horné Dubové, pani Viera – Rožňava a pani Edita – Lisková. Nájdete ich aj v GALÉRII.

Nižšiu sumu, čiže tisíc eur, si na účty pripíšu Slováci, ktorých zoznam nájdete takisto v GALÉRII.

Zoznam výhercov nájdete TU.

Po kliknutí na odkaz zvolíte a vyplníte možnosti vyhľadávania. Buď podľa mena, mesta, čísla žrebu alebo výhry. Skontrolovať si môžete nielen posledné žrebovania, ale aj údaje z tých predchádzajúcich.


FOTO: ilustračné

Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM