Monika Gécziová Regióny

SÚŤAŽ: Bardejovčania, takto môžete tvoriť vaše obľúbené spravodajstvo spolu s nami

Je v našom meste niečo, čo podľa vás, stojí za zmienku? Niečo, čo vás trápi? Máte nápady na zaujímavé témy? Poznáte ľudí, o ktorých sa oplatí vedieť? Pošlite nám vaše tipy a my vás za to odmeníme.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Bardejovčania, takto môžete tvoriť vaše obľúbené spravodajstvo spolu s nami
Zdroj: Bardejovský Reportér

Snahou nášho/vášho portálu Bardejovský reportér je prinášať vám vždy aktuálne a zaujímavé správy z mesta a okolia. Nemôžme byť ale pri všetkom a nevieme o všetkom. Preto potrebujeme aj vás, naši milí čitatelia. Pomôžte nám spolu s nami tvoriť web, ktorý sa oplatí čítať.

Hľadáme nápady na témy týkajúce sa priamo mesta Bardejov, ale i obcí v našom okrese. Týkať sa môžu samospráv, kultúry, športu, problémov, ktoré vás v súvislosti s mestom, či okresom trápia, ale i naopak zaujímavostí a pekných vecí, o ktoré stojí za to sa podeliť.

Posielať nám môžete tipy na zaujímavých ľudí, ktorí niečo dokázali, majú nevšedné záľuby alebo len jednoducho chcete, aby sa o nich vedelo. Potešíme sa aj tipom na rôzne akcie, či športové a iné kluby či spolky, o ktorých sa veľa nevie, ale stoja za zmienku. Jednoducho všetko, o čom by ste si aj vy sami radi prečítali.

Tipy nám môžete posielať priebežne na adresu: redakcia@bjreporter.sk. A my raz za dva týždne vyžrebujeme jedného z vás, ktorému pošleme peknú cenu, ako napríklad tréning s osobným trénerom, večeru v reštaurácií, knihy, pivo a pod., ako malú odmenu za vašu snahu. :) Vopred ďakujeme a tešíme sa na všetky vaše správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM