han Zo zahraničia

Slávna herečka prežíva obrovský SMÚTOK: Jej manžel zomrel! Roky TAJIL vážnu chorobu, FOTO

Mimoriadne smutná správa o smrti Bryana Randella obletela médiá a celý svet. Veľký sympaťák totiž zomrel vo veku 57 rokov a jedna z najlepších herečiek sa stala vdovou.

Ilustračný obrázok k článku Slávna herečka prežíva obrovský SMÚTOK: Jej manžel zomrel! Roky TAJIL vážnu chorobu, FOTO
5
Galéria

Americká herečka Sandra Bullocková prišla o životnú lásku. Až po jeho smrti však vyšla na povrch celá pravda. Bryan s najbližšími totiž dlhé roky tajil, že je ťažko chorý.

„S najväčším zármutkom oznamujeme, že Bryan Randall zomrel v pokoji 5. augusta po trojročnom boji s ALS," píše sa vo vyhlásení rodiny.

„Bryan sa rozhodol, že svoje trápenie bude držať v súkromí, a my, čo sme sa o neho starali, sme urobili všetko preto, aby sme jeho žiadosti vyhoveli. Sme vďační lekárom, ktorí nám po celý čas pomáhali, rovnako aj zdravotným sestrám, ktoré obetovali aj čas so svojimi rodinami, len aby bol s nami," uvádza sa vo vyhlásení rodiny, ktoré zverejnil magazín People.

Stráži si súkromie

Uznávaná 59-ročná herečka je známa tým, že si chráni pred verejnosťou svoj súkromný život. S Bryanom sa dali dokopy v roku 2015, keď ho spoznala na oslave svojho adoptovaného syna Louisa. Jej budúci manžel bol fotograf a v jednom rozhovore Sandra Bullocková prezradila, že v ňom našla svoju životnú lásku.

Pár mal dohromady tri deti a stala sa z nich krásna rodinka. Všetko prekazila choroba ALS (amyotrofická laterálna skleróza).

ALS – je to vzácne neurologické ochorenie postihujúce nervové bunky v mozgu a mieche. Postupom času stráca pacient schopnosť kontrolovať svoje pohyby.

KLIKNITE aj na tieto články:

Sandra Bullocková prišla o milovaného manžela
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM