Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Cibulková - najväčšia nehanebnica?

Slávna tenistka je známa provokatívnymi fotkami, kde neváha odhaliť svoje zvodné krivky. Tentokrát sa odfotila v priliehavom oblečení, kde sa jej pod tričkom jasne črtajú bradavky a škandál je na svete.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Cibulková - najväčšia nehanebnica?
Zdroj: TASR

“Je horúco, tak čo?” Možno práve toto si povedala Dominika Cibulková, keď sa zvečnila do svojho mobilu počas jazdy vo výťahu a počítala s tým, že jej ľahko erotická fotka vyvolá patričný ohlas na verejnosti. A naozaj – všimol si ju aj český portál blesk.cz, ktorý k nevinnej fotke pridal aj patrične štipľavý komentár. Napokon, nebolo by to prvýkrát, čo by si tento portál vzal slovenskú športovkyňu na mušku.

Rada sa predvádza

“Dala by sa označiť za najväčšiu nehanebnicu na okruhu WTA,” píše blesk.cz na adresu Dominiky Cibulkovej. Dodáva, že tenisová hviezda je známa tým, že si svoju popularitu rada zvyšuje cez odvážne, sexy zábery svojho vyšportovaného tela, ktoré zverejňuje na sociálnej sieti. “Teraz sa odfotila pred zrkadlom vo výťahu v tričku bez podprsenky a stáli jej pri tom bradavky,” uvádza portál.

Dominiku v jej predvádzaní nezastavilo ani manželstvo. Práve naopak. Jej manžel Michal Navara sa podľa Blesku ukázal ako veľmi benevolentný muž. “Často dokonca svoju ženu Dominiku fotí v sexy šatách alebo plavkách a nevadí mu, že fotky nie sú určené len pre jeho oči, ale pre stovky tisíc ďalších ľudí.”

Utiekla pre peniaze?

Český portál sa už v minulosti navážal do slovenskej tenisovej hviezdy pre jej zmenu trvalého bydliska do Dubaja. “Víťazka Turnaja majsteriek získala od štátu za svoje výkony dotáciu 40-tisíc eur z verejných peňazí, čo veľa jej krajanov nepotešilo. Tenistka si totiž počas svojej kariéry už zarobila 12,5 milióna dolárov a o peniaze teda nemá núdzu,” píše blesk.cz.

Server Dominiku obviňuje, že presun do Dubaja urobila čisto z vypočítavosti, aby sa vyhla plateniu vysokých daní a odvodov, čo Cibulková v minulosti poprela. Uviedla, že dane aj tak odvádzala v krajine, kde hrala turnaj a to rozhodne Slovensko nebolo.

Blesk pripomína, že Cibulková pri tomto argumente akosi pozabudla, že na Slovensku musí zdaňovať milónové príjmy z reklamných kontraktov a taktiež platiť zdravotné a sociálne odvody. Fakt, že jej vychádzajú “strašne vysoké odvody,” v minulosti priznala aj pre časopis Forbes.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM