Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Cibulková pripravuje veľké odhalenie súkromia

Nie, nie som tehotná a nekončím kariéru - už vopred upozorňuje na sociálnej sieti jedna z našich najznámejších tenistiek. Avizuje totiž veľkú novinku, na ktorú sa môžu tešiť jej fanúšikovia.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Cibulková pripravuje veľké odhalenie súkromia
5
Galéria
Zdroj: TASR

Je to krok, ku ktorému sa väčšinou známi ľudia odhodlávajú až ku koncu svojej kariéry. Avšak vzhľadom na fakt, že sa na tom dá slušne zarobiť a podporiť vlastná popularita, môžu sa do písania memoárov pustiť aj v mladšom veku. Dominika Cibulková oznamuje prípravy na spísanie svojho životného príbehu už vo veku 29 rokov. Vzhľadom na jej početné tenisové úspechy a pestrý osobný život rozhodne bude mať o čom písať. Správa obletela celý svet a píše o nej aj indický portál mid-day.com.

Veľká novinka

“Slovenská tenistka Dominika Cibulková oznámila, že píše svoje memoáre s pomocou kamarátky Andrey Coddington,” uvádza mid-day.com. Sama tenistka dodáva, že Andrea je jej dlhoročná priateľka, ktorá ju dôverne pozná a tak dodá knihe autenticitu.

Cibulková oznámila svoje plány na sociálnej sieti a nešetrila pritom tajomným jazykom: “Chcem sa s vami podeliť o veľkú novinu. Je to niečo, k čomu smerujem už dlhšie. Ak čakáte, že končím s profesionálnou kariérou, tak ešte nie. Takže nie som tehotná a nekončím s tenisom. Práve pracujem na svojich pamätiach a verím, že to bude skvelé čítanie,” cituje indický portál slovenskú tenistku.

Prezradí všetko

Presný dátum, kedy kniha výjde, je ešte neznámy. Slovenská športová hviezda však avizuje, že odhalí veľa vecí aj zo súkromia: “Zatiaľ je to zábava a nebude to žiadna tenisová biblia. Bude tam všetko – moja láska k tenisu, moje úspechy, chyby, vzostupy i pády, moja vášeň pre módu, priatelia, rodina, láska… môj život,” cituje mid-day.com Dominiku.

Možno v knihe spomenie aj tému tehotenstva, nad ktorou už s manželom Michalom uvažujú. Už dávnejšie pre rôzne slovenské médiá priznala, že sa na dieťa teší a túži po ňom, ale materstvu sa chce oddať naplno a zatiaľ sa k takémuto vážnemu kroku ešte neodhodlala. Predsa len, skĺbiť život profesionálnej tenistky a matky nie je jednoduché a Dominika si dobre uvedomuje.

Foto: ilustračné

Dominika Cibulková
5
Galéria
Zdroj: Instagram DC
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM