Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Eva Rezešová už na kriminál nemyslí a balí kufre

Zhýčkaná dcéra oceliarskeho magnáta Alexandra Rezeša sa len pred nedávnom dostala von z maďarského väzenia, kde si odsedela šesť rokov. Teraz chce začať nový život v zahraničí.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Eva Rezešová už na kriminál nemyslí a balí kufre
13
Galéria
Zdroj: TASR

Úsmev na tvár sa Eve Varholíkovej-Rezešovej po šiestich rokoch maďarskej basy vrátil pomerne rýchlo. Ešte pred nedávnom pôsobila ako troska, ktorá je na dne. Nečudo, veď svojou zbesilou jazdou po maďarskej diaľnici v roku 2012 spôsobila ťažkú autonehodu a mučivú smrť štyroch nevinných ľudí, čo si aj odsedela. Dnes je už na slobode a český portál blesk.cz píše, že sa teší zo života.

Nový život

Málokto mal s milionárskou dcérenkou zľutovanie po tom, ako pod vplyvom alkoholu zapríčinila svojou jazdou smrť štyroch ľudí. Na sympatiách jej nepridávala ani jej verejne známa minulosť, keď si okázalo užívala hýrivý život za rodinné peniaze. Faktom však je, že svoj pobyt za mrežami si odsedela v minimálnej zákonom stanovenej dĺžke a dnes je už na slobode.

“Z traumy spôsobenej šiestimi rokmi za mrežami sa už milionárka Eva Varholíková-Rezešová (41) po štyroch mesiacoch od prepustenia vzpamätala. Užívala si výlety a iné aktivity po boku príbuzných a teraz sa zrejme chystá urobiť hrubú čiaru za minulosťou. Chce začať nový život v zahraniční,” píše blesk.cz.

Kam presne má Rezešová namierené a kedy by chcela odísť portál neuvádza. Len stručne informuje, že vraj predáva svoje luxusné sídlo a Slovensku chce dať zbohom.

Humor nestratila

Blesk si dokonca všíma, že Evu väzenie nezlomilo a nestratila zmysel pre humor. “Zdá sa, že sa nad prežité väzenie povzniesla a rozhodla sa hodiť minulosť za hlavu. Dokonca si robí srandu z vlastnej svadby z roku 1999 s niekdajším hokejistom Jánom Varholíkom. Dokazuje to fotka na jej profile na sociálnej sieti,” píše portál.

Vysvetľuje, že ide o fotku z novinového článku z roku 1999, v ktorom sa píše o jej nadchádzajúcej svadbe s Varholíkom. Eva k nej aktuálne pripísala komentár “a ešte jeden dezert!” Manželstvo trvalo len štyri roky a vzišla z neho dcéra Alexandra, ktorá je už dnes plnoletá.

Foto: ilustračné

Eva Varholíková-Rezešová
13
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM