Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Nepodarený výstup hovorkyne je hitom internetu

Video s neschopnosťou hovorkyne slovenského ministerstva kultúry prevalcovalo už aj český internet a boduje v hitparáde portálu idnes.cz na treťom mieste.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Nepodarený výstup hovorkyne je hitom internetu
Zdroj: Facebook

Neschopnosť dnes už bývalej hovorkyne slovenského ministerstva kultúry Barbory Palovičovej odpovedať na jednoduchú otázku redaktorky Markízy bola skutočne neuveriteľná. Video s týmto trapasom zverejnil aj český portál idnes.cz. Rýchlo sa stalo tretím najsledovanejším videom za celý týždeň. O kúsok viac divákov mali len zábery čarovného núdzového pristátia ruského lietadla a Češky, ktorá si nechala posvätiť svoj zadok.

Trapas ako svet

“Letecké schopnosti, ktoré predviedol pilot ruského airbusu a Češka, ktorá si nechala posvätiť svoj zadok – to sú dve najsledovanejšie videá tohto týždňa. V ich závese je aj slovenská hovorkyňa. Kvôli jej vystúpeniu zrušilo ministerstvo kultúry celý tlačový odbor,” píše idnes.cz.

Už v skoršom článku portál priblížil, ako sa Barbora Palovičová trápila pred kamerou televízie Markíza, keď nedokázala jasne odpovedať na jednoduchú otázku, či ministerstvo môže pokutovať politické strany: “K tomuto off record. Počkajte… Dobrá otázka, to musím overiť… Nechcem ísť do konfliktu, keď vám to takto poviem, hneď je na svete konflikt ako svet. Nech si z toho ľudia vyberú,” hapkala hovorkyňa pred kamerou.

Bývalá misska

Portál pripomína, že hovorkyňa dostala otázky deň vopred, takže nemala žiadny objektívny dôvod na svoju nepripravenosť. Následky na seba nenechali dlho čakať – ministerstvo kultúry zakrátko zrušilo celý tlačový odbor a na otázky médií odpovedá priamo kancelária ministerky. Palovičová už hovorkyňou nie je.

“Palovičová je bývalá slovenská vicemiss. Podľa médií viac ako desať rokov tancovala v populárnom súbore Lúčnica a zúčastnila sa niekoľkých súťaží krásy. O titul Miss Universe 2007 bojovala s neskoršou asistentkou expremiéra Roberta Fica Máriou Troškovou, ktorá po vražde Jána Kuciaka musela kvôli vzťahu s podozrivým talianskym podnikateľom odstúpiť,” dodáva idnes.cz.

Foto: ilustračné

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM