Hokej Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Netradičná žiadosť o ruku na ľade

Mladý slovenský hokejista hrajúci za francúzsky klub si zvolil naozaj dojímavý spôsob, ako svoju vyvolenú požiadať o ruku. Ich gesto lásky sledovali s nadšením aj diváci.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Netradičná žiadosť o ruku na ľade
Zdroj: Phénix de Reims

Takmer každá žena túži, aby muž jej srdca nabral odvahu a požiadal ju o ruku. Ideálne, aby si k tomuto romantickému aktu vymyslel aj čo najkrajšie okolnosti, ktoré z toho urobia nezabudnuteľný zážitok.

A zamilovaní muži sa naozaj vedia snažiť, ak im na kladnej odpovedi záleží – niektorí pokľaknú na vrchole hory, iní na loďke uprostred jazera, alebo aspoň v romantickej reštaurácii. Ak je niekto profesionálny hráč, jeho možnosti sú ešte o kúsok väčšie.

Pred stovkami očí

Viaceré francúzske portály si všimli milú udalosť, o ktorú sa postaral slovenský útočník Jakub Matejka po hokejovom zápase jeho francúzskeho klubu Phénix de Reims proti Dijonu. “Tento večer mali hráči Phénix de Reims dvojitý dôvod na radosť,” píše francúzsky portál champagnefm.com.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Približuje, že najprv pohodlne vyhrali nad svojim súperom s vysokým skóre 7:2, čo je pre nich dôležité postupové víťazstvo. “Ale to najlepšie malo ešte len prísť,” uvádza portál. Hneď po skončení zápasu pozval Jakub Matejka svoju snúbenicu na ľadovú plochu. Nevedno, či už niečo tušila, ale čoskoro sa od dojatia rozplakala.

“Slovenský útočník pokľakol a požiadal svoju vyvolenú o ruku priamo pred zrakmi svojich spoluhráčov, ktorí neskrývali nadšenie. A ona povedala … áno,” uzatvára champagnefm.com. Matejkov francúzsky hokejový klub sa nezabudol pochváliť fotkami z tejto milej udalosti aj na svojom profile na sociálnej sieti.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM