MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Prekvapivý recept na lepší SEX pre dámy

Stačí si vraj obuť vysoké opätky a žena bude mať zaručene intenzívnejší sexuálny život. Hovorí to vychytená modelka slovenského pôvodu, ktorá randí s vnukom Roberta Kennedyho

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Prekvapivý recept na lepší SEX pre dámy
Zdroj: TASR

Michaela Výbohová vraj myslí svoje slová o opätkoch a lepšom sexe smrteľne vážne a prebral ich aj portál celebmix.com. Dokonca sa pritom odvoláva aj na nemenované štúdie, ktoré mali túto súvislosť dokázať. Nuž, je veľa dôvodov o tom pochybovať, ale za pokus to môže stáť.

Kennedyho frajerka

Michaela Výbohová je pôvodom Slovenka, ktorá sa ako modelka úspešne uchytila v New Yorku. Okrem pózovania sa vrhla aj na biznis a zdá sa, že jej to celkom ide.

“Vo svojich 23 rokoch už má podpísaných veľa zmlúv. Vypracovala sa do epicentra módy New Yorku, odštartovala svoju populárnu značku topánok Michaela V a dostalo sa jej aj privilégia byť na titulkách mnohých módnych časopisov,” uvádza celebmix.com.

Médiá si všímajú Michaelu nielen pre jej prácu, ale aj pre súkromie. V auguste minulého roku prehrmela internetom informácia, že krásna Slovenka zbalila člena slávnej americkej rodiny Kennedyovcov Connora. Či tvoria pár aj dnes nie je známe.

Vysoké opätky a sex

Portál uvádza, že Michaela propaguje svoju značku topánok sloganom “Vysoké opätky vám zabezpečia lepší sexuálny život.” Slovenská modelka sa snaží presvedčiť verejnosť, že to nie je len marketingový slogan.

“Aj keď v minulosti sa nosenie vysokých opätkov spájalo s bolesťami nôh a zdravotnými problémami, teraz najnovšie štúdie potvrdzujú pravý opak. Vysoké opätky nie sú problém, ale podporujú ženský sexuálny život,” uvádza portál bez citovania konkrétnych štúdií.

Michaela si tieto “poznatky” rada osvojila a uvádza, že sexi lodičky môžu naozaj zmeniť životný pocit každej ženy a stať sa jej najlepšími kamoškami. Faktom je, že ak sa žena cíti atraktívna, vyžaruje z nej sebadôvera, ktorá je pre mužov príťažlivá. Vo výsledku sa tak môže zintenzívniť aj jej sexuálny život.

Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM