Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Rezešovej sa po prepustení z basy veľmi nedarí

Známa milionárska dcéra muža, ktorý ovládal košické oceliarne VSŽ, je už viac ako rok doma z maďarského väzenia. Slobodu si však zrejme veľmi neužíva a trápia ju iné starosti.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Rezešovej sa po prepustení z basy veľmi nedarí
25
Galéria
Zdroj: TASR

Príbeh tejto krehkej blondíny s pohnutým osudom hltajú aj českí a maďarskí čitatelia. Eva Varholíková-Rezešová bola známa okázalým životným štýlom už dávno. Verejnosť však najviac riešila jej činy po tom, ako na maďarskej diaľnici v roku 2012 spôsobila v opitosti haváriu, pri ktorej zahynuli štyria ľudia.

V Maďarsku si následne odsedela šesť dlhých rokov a dnes je už doma v Košiciach. Na Slovensku však zostať nechce.

Luxusná vila na predaj

Český portál blesk.cz informuje, že Eva Varholíková-Rezešová sa v Košiciach nedokázala vrátiť späť do starých koľají. Dôvody pozná len ona, ale je celkom pochopiteľné, že s jej minulosťou sa už necíti doma veľmi pohodlne. Preto by sa rada presťahovala do zahraničia. Najprv však musí predať honosnú rodinnú vilu a to sa ukázalo ako problém.

“Varholíková tam žije s mamou Evou. Luxusná vila má všetko, o čom len človek môže snívať,” píše blesk.cz. Svojim obyvateľom ponúka priestranné izby s exkluzívnym nábytkom na mieru, mozaikou zdobené kúpeľne vykladané 24-karátovým zlatom, či koberce od značky Versace. Samozrejmosťou je aj krb z čistého mramoru. Lenže práve nadmerný luxus a tomu zodpovedajúca cena môžu byť problém.

Nikto ju nechce!

Portál informuje, že rezešovskú vilu sa rodina márne snaží predať cez realitnú kanceláriu už takmer rok. Žiadny seriózny kupec sa však stále nenašiel. Je to celkom pochopiteľné, pretože takéto drahé nehnuteľnosti sa nepredávajú ľahko. V prípade rezešovskej vily je cena milión eur.

Nie každému tiež musí vyhovovať taký okázalý štýl zariadenia a výhrou nemusí byť ani škandalózna povesť Rezešovcov. “Vila je veľmi špecifická. Nábytok je robený na mieru a veľmi luxusný. Viem, že dom chceli predať s nábytkom i bez neho,” cituje blesk.cz nemenovaný zdroj z Košíc.

Portál dodáva, že keďže zmluva s realitkou už vypršala, rodina vilu stiahla z ponuky. Možno sa pokúsia nájsť inú realitnú kanceláriu, alebo im super luxusná nehnuteľnosť napokon zostane na krku.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Foto: ilustračné

Vila Rezešovcov
25
Galéria
Zdroj: Remax Eden
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM