Lucia Lauková Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sexi Hantuchová už zaujme len pred fotoaparátom

Má extra dlhé nohy a parádnu figúru, ktorou stále očarúva svet. Niekdajšia tenisová päťka však už nemá veľmi čo ponúknuť na kurte.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexi Hantuchová už zaujme len pred fotoaparátom
3
Galéria
Zdroj: TASR

Britský portál The Sun priniesol svojim čitateľom šteklivé fotografie poloodhalenej slovenskej tenistky Daniely Hantuchovej. Pózuje nahá a intímne partie jej zakrývajú dlhé modré šaty, ktoré však nemá oblečené, ale rafinovane ich drží len pritisnuté na tele. Slovenské médiá nedávno informovali, že slovenská športovkyňa je momentálne zranená a žiadny triumfálny návrat na kurty už nechystá.

Kráľovná troch setov

“Slovenka Hantuchová (34) ukazuje svoje slávne nohy dlhé 110 cm, ktoré jej vyniesli prezývku “Kráľovná troch setov” pre jej vytrvalosť,” píše britský portál. Oči svojich čitateľov teší aj ďalšími sexi fotkami krásnej Daniely v plavkách, či úzkych šatách. “Hantuchová popisuje svoje modelingové pózovanie pred fotografmi ako zábavu,” dodáva The Sun.

Portál však zároveň pripomína, že hviezdne tenisové časy už má Daniela za sebou. “Bývalej svetovej päťke sa v poslednom čase na kurte nedarí a minulý rok vypadla z prvej stovky svetového rebríčka.” Aktuálne Daniela figuruje až vo štvrtej stovke rebríčka WTA.

Nová práca

Krásna tenistka je pre zranenie aktuálne bez tenisu, ale črtá sa jej v tejto brandži nové pôsobenie. V rozhovore pre Nový čas priznala, že sa opäť chystá na Wimbledon, ale v inej pozícii, než na akú je zvyknutá. Bude komentovať zápasy.

"Bude to pre americkú televíziu Fox Sports. Spoluprácu mi navrhli pred pár mesiacmi. Pôvodne chceli, aby som komentovala celý turnaj, ale potvrdila som im prvý týždeň. Predsa len, sedieť a pozerať zápasy a nehrať v nich… Neviem, či ma to nebude ťahať na dvorce. Určite sa však na to teším, bude to niečo nové,” vyhlásila tenisová kráska.

A okrem komentovania sa jej otvárajú aj možnosti šéfovania: "Už ma oslovilo veľa turnajov v zahraničí. Asi najlukratívnejším je Havaj, kde sa koná nový WTA turnaj. Ponúkli mi pozíciu riaditeľky. Myslím si, že po organizačnej stránke by ma to veľmi bavilo,” cituje Danielu Nový čas.

Slovenská tenistka dodáva, že vždy bola typ, ktorý rád veci manažoval, takže riaditeľská pozícia by jej sedela ako uliata. “Takisto prišli aj ponuky z Indian Wells, keďže ide o obrovský turnaj a s organizátormi mám dlhodobo výborné vzťahy. Musím sa rozhodnúť, ale ten Havaj neznie najhoršie,” uzavrela Hantuchová.

Foto: ilustračné

SVET O SLOVENSKU: Sexi Hantuchová už zaujme len pred fotoaparátom
3
Galéria
Zdroj: Pinterest
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM