MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sexy poľovníčke sa vyhrážajú smrťou

Petra je vášnivá poľovníčka, ktorá spojila svoj život s prírodou a lovom. Keďže svoje úlovky často prezentuje na sociálnych sieťach, musí čeliť aj nenávistným komentárom.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sexy poľovníčke sa vyhrážajú smrťou
7
Galéria

Britský portál DailyMail si všíma príbeh Petry Krchavej (31) z Vinice na Slovensku. Kombinácia krásnej mladej ženy a lovkyne s puškou v ruke je nepochybne atraktívna aj pre britských novinárov. Petra portálu vysvetľuje svoju lásku k zvieratám, ktoré zároveň loví.

Vyhrážky smrťou

Svetlovlasá poľovníčka je veľmi aktívna na sociálnych sieťach, kde rada zverejňuje svoje fotky s ulovenou zverou. Niektorým ľuďom sa na to nepozerá dobre.

„Slovenskú lovkyňu bombardujú rôzni internetoví trollovia so správami, že aj ju by mal niekto prenasledovať a zabiť ako tie zvieratá,“ uvádza DailyMail.

Portál pridáva aj Petrine slová, že mnoho ľudí nechápe podstatu poľovníctva. „Ľudia si myslia, že zabíjame zvieratá pre zábavu, ale to nie je pravda… Poľovníctvo nie je len o love. Je v tom veľa času, energie a starostlivosti o prírodu, čo si ľudia neuvedomujú,“ hovorí slovenská poľovníčka.

Životný štýl

DailyMail približuje, že Petru priviedol k poľovníctvu jej otec, keď mala len šesť rokov. Príroda a lov ju natoľko uchvátili, že sa zo záľuby stal celý jej životný štýl. Aj keď je lovkyňa, ochrana zvierat je pre ňu prioritou.

„Ľudia nevidia, že v zime prikrmujem zvieratá, v lete im nosím vodu a budujem krmelce. Dávame im lieky, pomáhame mláďatám a zraneným jedincom, vzdelávame deti o ochrane prírody,“ vymenováva Petra svoje aktivity v lese, do ktorých investuje tisíce eur.

Priznáva, že prežila aj ťažké obdobie, keď počas lovu len kúsok od nej niekto zastrelil iného poľovníka. Napokon sa však k svojej vášni vrátila najmä pre odhodlanie chrániť zvieratá a regulovať ich stavy.

Začína sa nám sezóna srncov, síce pre mňa zatiaľ len v spomienkach, no Vám, prajem krásnu a úspešnú sezónu, plnú...

Posted by Petrrissa Huntress on Sunday, May 17, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM