MI Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková mala super luxusnú karanténu. Prečo sa bála o dcéru?

Bývalá slovenská topmodelka strávila aj s rodinou dlhé týždne koronakrízy zavrená v rozprávkovo krásnom hoteli v marockom Marakéši. Ani to však nestačilo na potlačenie strachu o dcéru.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Sklenaříková mala super luxusnú karanténu. Prečo sa bála o dcéru?
Zdroj: Facebook.com/PalaisRonsardMarrakech

Takáto domáca karanténa by zrejme neprekážala nikomu – luxusný marakéšsky hotel Palais Ronsard patrí Adriane a jej manželovi Aramovi Ohanianovi.

Návštevníkom ponúka orientálnu exotiku ako z rozprávky Tisíc a jedna noc. Keďže hotel bol počas koronakrízy prázdny, Adriana s manželom a dcérou Ninou ho mali celý pre seba.

Luxusná karanténa

Francúzsky portál femmeactuelle.fr píše, že Adriana Sklenaříková strávila karanténu so svojou rodinou vo vlastnom hoteli Palais Ronsard v Marakéši, kde jedna izba pre dve osoby stojí viac ako 400 eur na noc.

“Hotel bol zatvorený, takže sme mali dosť miesta,” cituje portál Adrianine slová a dodáva, že celý komplex má rozlohu až 30-tisíc metrov štvorcových.

Trojčlenná rodina si tak mohla užívať luxus 28 izieb, dvoch rozľahlých apartmánov a nádhernej záhrady, kde rastie viac ako tritisíc ruží. “Hotel nesie meno po ruži Pierre de Ronsard, ktorá patrí medzi obľúbené Adrianine kvety,” dodáva femmeactuelle.fr.

Krásna Slovenka však nezaprela svoju schopnosť zostať nohami na zemi a vnímať aj okolitý svet. “Adriana si uvedomuje, že mnoho ľudí muselo zostať zavretých v malých bytoch,” dodáva portál.

Obavy o dcéru

Aj keď si Adriana s manželom užívali maximálny luxus a pohodlie, nestačilo to na odvrátenie obáv o malú Ninu, ktorá v auguste oslávi dva roky.

“Neustále som sa triasla kvôli Nine,” priznáva sa Adriana pre femmeactuelle.fr. Približuje, že v materstve sa naozaj našla a dcéra je pre ňu na prvom mieste.

“Nina je stredobodom môjho vesmíru. Pred jej narodením sa všetko točilo okolo mňa, ale teraz je to iné,” uvádza slovenská kráska. Kvôli dcére dokonca odmietla niekoľko pracovných ponúk, ktoré mohli byť jej splneným snom. Čas strávený s dieťaťom je pre Adrianu najdôležitejší.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM