TOS Svet o Slovensku

SVET O SLOVENSKU: Zvedaví Francúzi po prestupe Škriniara do Paríža. Na akých AUTÁCH jazdí?

Médiá vo Francúzsku sa po prestupe slovenského reprezentanta Milana Škriniara do parížskeho PSG už stihli zaujímať aj o jeho vozový park.

Ilustračný obrázok k článku SVET O SLOVENSKU: Zvedaví Francúzi po prestupe Škriniara do Paríža. Na akých AUTÁCH jazdí?
Zdroj: Instagram.com/milanskriniar

Ako píše portál 20minutes.fr, prvá letná posila PSG, slovenský reprezentačný obranca Milan Škriniar, má v autách záľubu.

Bavoráky

„Dôkazom toho je, že má ako sponzora dílerskú spoločnosť zo svojej krajiny, skupinu Auto Palace Bratislava, ktorej pravidelne prepožičiava svoju tvár. Na oplátku za to dostáva autá na každodenné použitie,“ uviedol francúzsky server s tým, že ide prevažne o modely od nemeckej značky BMW, keďže s týmto výrobcom je jeho sponzor úzko spojený.

„Počas svojich talianskych rokov v Sampdorii a potom v Interi Miláno, si prešiel od X2 po objemnejšiu X6, medzitým striedal rôzne verzie,“ vypozorovali Francúzi najmä z príspevkov na sociálnych sieťach. Neprehliadli ani to, že svojho času jazdil na Mini, ktoré v súčasnosti taktiež spadá pod BMW.

Článok pokračuje pod fotografiou.

Bentley

„Ale zjavne nie je povinný jazdiť len na vozidlách z ponuky osobného sponzora. V garáži má aj väčšie, výkonnejšie a drahšie auto, krásne Bentley. Konkrétne Continental GT, ktoré majú aj tie najväčšie hviezdy svetového futbalu ako Robert Lewandowski či Cristiano Ronaldo,“ poznamenáva 20minutes.fr.

Foto: archívne

Dnes oslavuje narodeniny náš úspešný futbalový reprezentant Milan Škriniar. Želáme mu veľa zdravia a úspechov a samozrejme nekončiacu radosť z jazdy 🎉.

Posted by AutoPalace Bratislava on Tuesday, February 11, 2020

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM