han Šport Hokej

TAKÚTO oslavu gólu ešte hokej nezažil: Maďar pri nej vypadol z klziska! FOTO a VIDEO

Najprv radosť, potom strach. Práve obavu z toho, čo príde, keď prerazíte plexisklo a "stratíte" sa z ľadovej plochy, zachytáva fotka maďarského hokejistu.

Ilustračný obrázok k článku TAKÚTO oslavu gólu ešte hokej nezažil: Maďar pri nej vypadol z klziska! FOTO a VIDEO
5
Galéria
Zdroj: YouTube.com

Športovci sa občas po strelení gólu poriadne odviažu. Už sme boli svedkami nejedného úletu, ale to čo sa pritrafilo maďarskému hráčovi Márkó Csollákovi z klubu MAC Budapešť, tu ešte nebolo! Okamžite sa video stalo hitom internetu.

Prerazil plexisklo

Len 18-ročný obranca tímu, ktorý vlani pôsobil v slovenskej najvyššej súťaži, strelil v zápase proti Székesfehérváru premiérový presný zásah v kategórii mužov. Od radosti vyskočil na plexisklo, ktoré však nápor nezvládlo a rozletelo sa na kúsky. Mladík sa behom sekundy ocitol na chrbte mimo klziska. Výraz na tvári Márká zachytil fotograf klubu Attila Szűcs práve v momente, keď sa rozbilo plexisklo.

Maďarský obranca to okomentoval takto: „To, ako sa tvárim, je jasne vidieť na tej fotke, čiže nepopieram, že som sa zľakol,“ povedal Márkó pre Facebook maďarského klubu.

Mal radosť ako nikdy

Po oslave gólu sa skoro polhodinku nehralo, pretože toľko dalo zabrať, kým technici nasadili nové plexisklo. Tím MAC Budapešť aj zásluhou gólu mladíka vyhral 4:3 po predĺžení a je na čele Erste Ligy. „Bol som nesmierne šťastný, že som strelil prvý gól, tak som ho chcel aj patrične osláviť. Keď som si bol istý, že padnem mimo plochu, napadlo ma, že ako sa vrátim nazad. Stále som sa však radoval,“ usmieval sa pri opisovaní šialenej oslavy Csollák.

Öröm, repülés, landolás.🙄🏒🥅 Csollák Márkó akcióban. Köszönet a parádés sorozatért Szűcs Attilanak!🏆 Hajrá MAC HKB Újbuda!

Posted by MAC HKB Újbuda felnőtt jégkorong csapata on Sunday, November 1, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM