Svet o Slovensku

TOP 3 SVET O SLOVENSKU: Na bicykli sa dá získať majstrovský titul aj v sukni

Pozornosť zahraničných médií upútali skvelé výsledky "Sagana v sukni". Takto totiž titulovali vo Filipínach majsterku krasojazdenia na bicykli.

Ilustračný obrázok k článku TOP 3 SVET O SLOVENSKU: Na bicykli sa dá získať majstrovský titul aj v sukni
Zdroj: FB N. Frýbortová - krasojízda

Jej tvár a meno nezapĺňajú stránky novín a populárna je iba v užšom kruhu fanúšikov krasojazdenia na bicykli. Svetové médiá ju však porovnávajú s Petrom Saganom, keďže sa tiež môže chváliť zbierkou medailí zo svetových šampionátov. Mladá sympatická športovkyňa Nicole Frýbortová nedávno získala bronz na svetových majstrovstvách Medzinárodnej cyklistickej únie (UCI) v Štuttgarte.

Čítajte viac: SVET O SLOVENSKU: Viete, kto je náš Sagan v sukni?

Miro Šatan sa slovenským hokejovým fanúšikom postaral o mnohé nezabudnuteľné chvíle a právom patrí medzi žijúce legendy. Víťaz Stanley Cupu, majster sveta a trojnásobný majster slovenskej extraligy je dnes už na hokejovom dôchodku, ale doma ani vo svete sa na neho rozhodne nezabudlo.

Čítajte viac: SVET O SLOVENSKU: Šatan vymenil korčule za papuče. Čím žije?

Keby to nebolo vážne, človek by mohol mladého hlúpeho zlodeja až poľutovať. Sotva dosiahol plnoletosť a už má za sebou bohatú kriminálnu minulosť. Nevedno, aký bol vo svojom remesle “úspešný” na Slovensku, ale vo Veľkej Británii sa pokúsil o dve vlámania a ani jedno mu nevyšlo. Sudca ho však bez milosti odsúdil na dva roky a čaká ho aj deportácia späť domov.

Čítajte viac: SVET O SLOVENSKU: Hlúpy zlodej spackal, čo mohol

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM