Aktualizované ELA Zo zahraničia

Totálny HYENIZMUS! Mladíkom, ktorý kopol seniorku do hlavy a chcel ju okradnúť, je SLOVÁK

Tak tomu sa povie absolútny hyenizmus a takto to aj opísala česká polícia.

Ilustračný obrázok k článku Totálny HYENIZMUS! Mladíkom, ktorý kopol seniorku do hlavy a chcel ju okradnúť, je SLOVÁK
Zdroj: Twitter.com/PolicieCZ

„26-ročný muž v Chebe bezdôvodne kopol 69-ročnú ženu do hlavy a pokúsil sa ju okradnúť. To sa mu nepodarilo, napriek tomu žena skončila v starostlivosti lekárov. Kriminalisti muža ihneď po útoku zadržali a začali úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania zvlášť závažného zločinu lúpeže,“ informuje polícia na sociálnej sieti X, podľa ktorej existuje z incidentu video. Z etických dôvodov sa ho však rozhodla nezverejniť a prosí, aby ho nezdieľali ani ostatní.

„Nerobme zbytočnú „reklamu“ bezcitným agresorom, ktorí sa neštítia útočiť na seniorky,“ uviedla na sociálnej sieti X.

Detaily, z ktorých mrazí

Incident sa odohral v stredu (6. decembra). Mladík postával na chodníku pred jednou z kaviarní. Keď okolo prechádzala staršia žena, v zlomku sekundy zaútočil a kopol ju priamo do hlavy.

„Po tomto útoku spadla na zem, muž k nej potom pristúpil, požadoval od nej finančné prostriedky a snažil sa jej vziať batoh, ktorý mala pri sebe. Aj napriek predchádzajúcemu fyzickému napadnutiu sa žena ďalej bránila,“ zverejnila polícia podrobný popis útoku.

Keď nedostal, čo chcel, z miesta utiekol. Políciu zavolala 25-ročná svedkyňa. Útočníka sa po chvíli podarilo vypátrať a zadržať v neďalekom parku.

Ženu záchranka previezla do nemocnice, kde ju ošetrili. Ako zázrakom jej muž brutálnym útokom nespôsobil žiadne vážne zranenia.

Útočil Slovák!

Ako informujú Novinky.cz, do dôchodkyne mal kopnúť Slovák, ktorý nebol opitý a ani sfetovaný.

Polícia ho obvinila zo spáchania zvlášť závažného zločinu lúpeže. Súd bude ešte vo štvrtok rozhodovať o vzatí lupiča do väzby. Za mreže ho následne môže poslať až na desať rokov.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM