Rastislav Búgel Politika

Matovič opäť na scéne: Neudržal sa a POKAZIL deťom Mikuláša v parlamente! VIDEO

Mikulášske rokovanie parlamentu spestril detský folklórny súbor. Igor Matovič sa však opäť neudržal na uzde. Čo vystrájal?

Ilustračný obrázok k článku Matovič opäť na scéne: Neudržal  sa a POKAZIL deťom Mikuláša v parlamente! VIDEO
10
Galéria

Na sv. Mikuláša (v stredu 6. decembra) čakalo na parlamentných poslancov príjemné prekvapenie. O spestrenie dlhého rokovacieho dňa sa im postaral Detský folklórny súbor Čuňovský kŕdeľ.

Deti si pripravili krátke scénky spojené s ľudovým spevom, ktoré boli ladené na vianočnú tému.

Matovič (opäť) v akcii

Deťom sa vo vestibule Národnej rady SR poďakoval aj predseda parlamentu Peter Pellegrini a koledníci si vyslúžili aj potlesk. Celé to sledoval Igor Matovič stojaci v pozadí.

Slovná prestrelka

Vyčkával na príležitosť. Tá sa mu naskytla v momente, keď sa už deti otáčali na odchod. V tom momente pristúpil Matovič a na adresu Pellegriniho spustil.

„Deti, potom aby ste vedeli, tento ujo je klamár…,“ vravel malým členom folklórneho súboru.

Vedúca súboru okamžite zareagovala: „Deti, poďte od tohto pána, prosím vás.“ Ukázala na Matoviča a dodala: „Toto je, prosím vás, čert.“ Igor Matovič jej odpovedal: „Pani, vy ste teda veľmi trápna. Ale takto zneužiť deti na politiku… To je naozaj hanba.“

Čert prišiel osobne

Rozhorčenie netajila ani strana Hlas-SD. Na sociálnej sieti napísala, že Matovičovi nie je svätý ani Mikuláš, ani deti.

„Poďakovanie Petra Pellegriniho deťom z folklórneho súboru za pekné mikulášske vystúpenie na pôde Národnej rady – a hneď potom sa prejaví Igor Matovič, ktorý neváha na šírenie nenávisti zneužiť akúkoľvek príležitosť – ani deti na sviatok Mikuláša,“ napísala strana a pripojila aj video celého incidentu.

Na prípad upozornil aj poslanec Hlasu-SD Samuel Migaľ. „Aký by to bol Mikuláš, keby neposlal čerta? No a ten čert prišiel osobne. Myslím, že toto už naozaj nepotrebuje komentár a každý si názor na tohto človeka urobí sám,“ povedal vo videu.

Peter Pellegrini dodal, že deti z parlamentu neodišli naprázdno: „Mikuláš im totižto pod našim stromčekom nechal balíčky plné sladkostí.“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Facebook.com/HLAS - sociálna demokracia
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM